Emin olun hiç fikrim yok.
İndeksledikten sonra sırasına bakıp 73 olarak yazmıştım.
Bir kaç puan düşmüş ya da çıkmıştır.
Benim için görev tamamlandı, o yüzden hiç takip etmiyorum.
.
Öncelikle konuyu çok beğendim. Piramidi gerçekten çok iyi oluşturmuşsun. Eline sağlık.
Bir iki sorum olacaktı cevaplarsan sevinirim.
1) Öncelikle resim arama kısmından konunun alt dallarını yani H2 H3leri bulmak çok güzel bir fikirmiş. Ancak merak ettiğim bir nokta var. Bazı resim aramalarda yukarıda alt kategoriler çıkmıyor. "Uzun saç modelleri" bunlardan birisi. Bu yüzden konuda h2 h3 kullanmayıp doğal olarak genelde bold kalın konu başlıkları kullanmışsın. Peki bu alt alakalı kelimelri hangi yönemle buldun.
2) Ana kelime saç modelleri alt guruplarını nasıl buldun? Mesela ben resim arama ile saç modelleri araması yaptım yukarıda bulunan kategorilerde piramidin 2. grubundaki "topuz modelleri" ve "kısa saç modelleri" yoktu.
Kısaca merak ettiğim nokta şu: Örneğin bir anahtar kelimeyi Adword Toolsta aratınca anahtar kelime gurupları kısmında 300-400 ilgili anahtar kelimeler çıkıyor. Biz hangilerinin ana anahtar kelimemizin ana alt dalları olduğunu (H2leri) nasıl kolay bulabiliriz? Mesela resim aramayı kullanmak istemiyoruz veya ilgili resim aramasında alt dallar çıkmıyor.
Merak ettiğim bir anahtar kelimenin tüm varyasyonlu alt dallarını kolay bir şekilde nasıl bulabiliriz. Ayrıca bunları seçerken 100lerce alakalı kelime varken hangilerinin kullanmamız gerekiyor bunu merak ettim.
teşekkür ederim.