İçerik otomatik oluşturulmuş gibi görünürse (ki Google uzun vadede bunu anlar) siteniz için iyi olmayacaktır. Ben bu şekilde tasarladığım firma rehberinden zamanında hatırı sayılır gelir elde ettim. Lakin sonradan patladı.
[firma ismi]
[sektör ismi] sektörünün ileri gelen firmalarından birisi olan [firma ismi] [şehir ismi] bölgesindeki müşterilere hitap etmektedir.
tarzında paragraf oluşturursanız (ne kadar fazla değişken kullansanız da) ya otomatik içerik algoritması yakalar ya da adsense denetimi olursa banlanabilirsiniz.
Sitedeki kelime sayısı, farklılığı, varyasyonu, sektör ortalamasına göre kelime kullanım durumu gibi hususlar nedeniyle otomatik veya benzer yapıda içerik oluşturmak uzun vadede risklidir.
evet bende uzun vadede patlamasından korkuyorum işte. çünkü şu anda bakıyorum özgün olmadığı halde şablonla o firma kendi aramasında özgün girilenle aynı sıralamada çıkıyor. kısa vadede sorun gözükmüyor. ama ya ileride patlarsa o zaman hem tüm emekler hem de tüm masraflar ucup gidecek... artı belirli bir adsense gelirinden olacağım..