nasrettinhoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam site açık arttırma degil teklifte bulunulabilirim siz daha 7 ticaret yapmışsınız bu şeklde tehdit ediyorsunuz zorla sitemi alcaz siz kendi agzınızla söylüyorsunuz 180 tl verdi die bende o arkadasa verin ozaman dedim siteyide benden yuksek teklif veren oldugu için almaktan vazgecti,m bunun nesini anlamıyorsunuz burda insanları yoruyorsunuz ahmet almazsa mehmet alır burda açık arttırma degilki teklif verip geri çekip zorla alayım ki öle bile olsa 180 teklif geldigini kendiniz söylyrsnz o halde o teklifi veren arkadasla görüşün benimle degil
kardeşim size siteyi zorla satmaya çalışmadım. saçma saçma yorum atmayın. size siteyi neden satışa sunduğumu, niye böyle bir satış içinde olduğumu da açıkladım. siz teklif veriyorsunuz. sonra kıvırıyorsunuz.

alıp almamakta sorun değil, o adam buraya teklif vermedi, size söyledim mesajları açtım. sanki yalan konuşuyormuşum gibi beni sorgulyorsunuz. ticareti çok yapınca size özel hakmı sunuluyor kafanıza göre teklif yapın diye, öyle bir hakmı görüyorsunuz kendiniz de.

geri dönüş yaparsınız kardeşim ben vazgeçtim alamayacam dersiniz anlayışla karşılarız ama öyle insanları aptal yerine koyarak yorum yapılmaz. özelden birde mesajları istiyorsunuz o arkadaşın attığı mesajları sanki size yalan borcumuz var. herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. benim ağrıma giden hareketiniz bu oldu.

konuda teklif var madem öyle bekleriz. şimdi sizin yüzünüzden mesajları okuyanlar sitenin neyi var ne oluyor diye kuşkuya düşüyor. Ticaret anlayışınız bumu sizin. Tamam diyorsunuz bana, hatta ben satışı yükseltirim ucuza gitmesin diye mesaj atıyorsunuz. sonra cevap dahi vermeden yalancılıkla suçlayıp konuya mesaj atıyorsunuz. Benim tek kızdığım bu.

neyse ben şikayet açtım. bütün özel konuşmalarımızı da attım. öyle konu baltalayıp sonra kaçmak varmı konu sonunda anlarız. daha da bana yazmayın bende size yazmıyorum.