trhero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen suan elektrik motorumu uretmek istiyorum açikcasi sifirdan tasarlamak gayet zor bir sey ama kendim surmek icin bir proje araci uretmek de aklimda var oda motorumu tam anlamiyla bitirdikten sonra ugrasicam
kardeşim sen hele bi yapabileceğini kanıtla kendi üniversiten bile sana destek olur?

ilk amacın arabanın muaneden geçip geçmemesi olmamalı yapıp yapamayacagın olmalıdır.
bunu üniversitede bir proje olarak başlat hem devletten hemde üniversitenden destek alma şansın artar.
diyelimki yaptın elektirikli arabayı muayeneden geçmedi hiç üzülme yarın özel sektöre iş başvurusu yaparken cv ne ben elektirikli araba yaptım yazdığını düşün hangi firma seni reddebilir.
ama bu işler o kadar kolay değil yapılmaz demiyorum ama zor

Sana bir örnek vereyim

benim tanıgım birisi var iyi bir yazılımcı aslında fakat şuanda kendini tam olarak tanımıyor.

durmadan program öğreniyor hep işte bir program var php de atıyorum 50 kodla yazdığını bunda 10 kodla yazıyon işte vs vs
( bu benim anladığım yoksa o başka türlü anlatıyor.)

ben kendisine proje sunuyorum çok kolay felan diyor bi hevesle başlıyor sonra mırın kırın yapamadığından değil hevesi kaçıyor.

Bazı insanlar vardır girişimci olmak bunlar için zarardır bunlar görev adamıdır ver maaşını yaptır istediğini.
benim tanıdığım kişide öyle biri.

Şimdi seni tanımıyorum ama sende kendine bir bak
elektirkli araba üretip gazete ve tv ye çıkıp kendine destek bulmayamı çalışacaksın

yoksa okul bitince bir cv hazırlayıp özel sektöre veya kpss den devletemi girmeye çalışacaskın

bir hevesle mi bu konuyu açtın yoksa ciddi misin ? kendi kendine karar ver.