İçerik Oluşturma & Yönetim Atölyesi
www.makalle.com |
info@makalle.com
Minimum 7 günlük hizmet siparişi almaktayız, pazar günleri de çalışıyoruz.
Fiyatlarımız:
100 Kelime = 1,75 ₺
200 Kelime = 3,50 ₺
300 Kelime = 5.25 ₺
Örneğin istediğiniz giriş şu şekilde:
- 200 Kelime,
- Günde 3 Adet
- 7 Gün hizmet istiyorsunuz..
3,50 ₺ X 3 Adet = 10,5 ₺
10,5 ₺ X 7 Gün =
73,5 ₺ ödemeniz gereken tutar.
İade Garantisi & Şartları: - İade istemek için herhangi bir şartımız yok!
- Diyelim ki paketi bugün satın aldınız, 7 günlük ödemenizi yaptınız. Sonra 2 gün geçti, skype ya da mail ile yazdınız ben paramı istiyorum dediniz.
- Sonra bizde geri kalan 5 günün ücretini vermiş olduğunuz banka hesabına yolluyoruz. BAZI REFERANSLARIMIZ: 

R10 MÜŞTERİ YORUMLARI:
Bir iş için anlaştık, hayırlısı olsun.
3 günlük çalışmadan çok memnun kaldığım için aynı siteye 1 adet ekstra paket (orta 1) daha sipariş ettim. Kendisiyle çalışmayı öneririm tüm arkadaşlara.
İlk defa beraber çalışacağız ama daha başlamadan bu iş olur dedim.

Kendisi çok ilgili biri sağolsun her konuda yardımcı oldu bilgi paylaşımı da yaptık, bakalım umarım ortak çalışmamızın devamı gelir..
1 hafta deneme amaçlı anlaşma yapılmıştır.
1 adet editörlük işi aylık olarak, ayrıca makale işleri de veriliyor. Arkadaş işinde oldukça iyi, ben çok memnunum.
paket alındı, teşekkürler.
Oldukça tecrübeli görünüyorlar... Tamamen Özgün 200-230 Kelime Arası Üst Paket anlaşması yaptık. Başarılar
1 haftalık makale için anlaşılmıştır
Editörlük işi için anlaşılmıştır. Gerçekten işin ehli birisine benziyor. Çok sağlıklı bir çalışma olacağına eminim.
*Çalışma başladıktan, zaman geçtikten sonra daha detaylı yorum yazarım.
Editörlük işi verildi, ilgili arkadaş teşekkürler.
1 adet paket ile anlaşılmıştır.
4 haftalık Temel Paket 2 için anlaşma yapıldı. Çalışmaya başlandı. Çok ilgili bir arkadaş. Teşekkür ederim.
Haber sitemizin editörlük işleri için anlaşma sağladık. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. İlgili ve şeffaf bir arkadaşımız.
Bir iş için anlaştık, hayırlısı olsun.
Tuğrul ile çalışmaya başladık. Hayırlı olsun inşallah
Arkadaşla anlaşma sağlandı. Hayırlı olsun.
Çalıştığım en düzgün adamlardan biri belki de en iyisi diyebilirim
Üslubu tarzı ve gösterdiği hoşgörü ile takdirimi kazandı. Sitemiz için anlaşma sağladık. Ödeme istememe rağmen haftaya alırım dedi. Kendisine hayırlı işler dilerim.
1 adet site için editörlük hizmeti alındı
200 kelime günde 2 adet
Makale yazdırıldı, işinde profesyonel ve çok iyi birisi.
Tekrardan teşekkür ederim, tekrar çalışmak üzere.
Haftalik çalışma için anlaşılmıştır
Arkadaş ile 1 aylık anlaşma sağladık. Çalışma sonrası detaylı değerlendirme yazacağım.
Paket alındı. Gayet ilgili, uzun soluklu çalışacağız gibi
1 Haftalık yeni paket alımı yapıldı memnuniyet doğrultusunda sorunsuz devam edeceğimizi düşünüyorum, 20 haber 5 video galeri 10 haber 200 kelime 10 haber 250 kelime olarak devam ediliyor iyi günler.
Çalışma yaptım çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Skype ekledim görüşelim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:57:31 -->-> Daha önceki mesaj 10:49:02 --
Haber sitesi için 20 makale ve 5 video özgün özel içerik, Haftalık paket satın alındı. Çalışmaya bugünden itibaren başlanması bekleniyor. Memnuniyet doğrultusunda uzun soluklu çalışmaya devam edilecektir.
Görüşme Skype "makalle.com" ile sağlandı..
Deneme Paketi 2 için arkadaşla anlaştık. 2 hafta sonra olumlu olumsuz görüşlerimi burdan belirteceğim.
Haber sitem için beraber bir çalışma yaptık. İşini çok ama çok profesyonelce yapıyor.
İlk başta istediklerimi anlattım, daha sonra yazılar girilmeye başlandı. Bir iki isteğimi daha ilave ettim ve bir daha hiç bir sorunla karşılaşmadım. Hatta otomatik ödeme talimatı tanımladım.
Eskiden çalışmış olduğum arkadaşlarda haberlerin içerisinde ufak tefek yanlışlar buluyordum ve bunları söylemiyordum. Ama bu sefer hiç bir sorunla karşılaşmadım. Hatta 4-5 hafta sorunsuz olunca, yavaş yavaş haberleri kontrol etmemeye de başladım.
Müşteri memnuniyetini paradan ve diğer şeylerin üzerinde tutan bir firma.
Emin olun bir kere çalıştıktan sonra bir daha başka birisini aramayacaksınız.
1 aylık 3 site için 3 paket alınmıştır. Hayırlı olması dileğiyle.
Temel Paket 2 için anlaştık
1 haftalık deneme makale yazsı satın alınmıştır.
İlk defa beraber çalışacağız ama daha başlamadan bu iş olur dedim.

Kendisi çok ilgili biri sağolsun her konuda yardımcı oldu bilgi paylaşımı da yaptık, bakalım umarım ortak çalışmamızın devamı gelir..