2015 Nisan ayı gibi Oğuzhan kardeşimden bu scripti aldım. Aklımda tonlarca soru işareti vardı aslında. Sonuçta bir öğrenciydim ve bütçem aşırı derecede kısıtlıydı. Bir şekilde scripti aldık ve kafamızdakileri yapmaya çalıştık. Tabii bu esnada soru işaretleri teker teker azalmaya başladı. Scripti aldığımız gün dostluğumuzda başlamıştı ki artık o dostluk sanal görüşmelerden gerçek görüşmeye dönüşmüş, İstanbul 'a yolumuz düştüğünde bizi memnun etmiş ve Bursa'ya yolu düştüğünde memnun etmeye çalışmışızdır. Script konusunu işlerim diye düşünmüştüm ama benim aklımda dostluk gelmekte genellikle. Yaptığımız projeyi beğenip bize en iyi şekilde yardımcı olup tema giydirmelerde kolaylık sağlayıp ve gecenin ikisinde üçünde farketmeksizin aradığımızda anında halleden bir dost. Dost açısından bakışımı çok uzatmak istemem, yarın öbürgün belki bu yazıyı okuyup Oğuzhan'la dost olanlardan dolayı bizimle ilgilenmeyi azaltacağından korkmaktayım
Bir projeniz var ya da hali hazırda olan siteniz için beyin fırtınası yapacaksanız, tam adamını buldunuz. Size yeni ufuklar açacak ve zengin web literatürüyle fikirlerinize fikir katacak. Ve bunu sizin siteniz değilde kendi sitesiymiş gibi benimseyip, kar yaptığınızda kendi kar yapacakmış, zarar ettiğinizde kendi zarar edecekmiş gibi benimsemektedir.
Scripttten çok söz etmeye gerek duymayacağım. Teknik altyapı olarak inanılmaz derinlikte bir web sitesidir. İstediklerinizi geçtim, istemediğiniz ve gerek yok dediğiniz özellikler bile burada var. Ki bi çok özelliği zaten sonralarda keşfedeceksiniz. Sizi ufak sürprizler bekliyor olabilir bu konuda Eğer beğendiğiniz bir tema varsa kesinlikle oğuzhanla çalışın ve bu scripti baz alın.
Atalarımız "ev alma komşu al" demişler ki ne güzel demişler. Bu scripti aldığınızda script değil bir dost alacağınızı zaten söyledim. Biz bir scriptle başladık ve şu anda çok sağlam projelerde ortaklıklar kuruyoruz. Yazılımcımdı melek yatırımcım oldu. Tekrar scripte gelirse ccript rakiplerinden zaten çok önde, firmanız için bu tür script bakıyorsanız ve bu konuya baktıysanız zaten bu scripti alacaksınız. Herkese hayırlı kazançlar.
Teşekkürler Oğuzhan