Modexi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar, r10 dışı bir arkadaşımın sitesini buradaki temayı satın aldık.

Tema linki -> Adres

Kurduk içerisnde demo için yani rezervasyon sayfası anasayfa vb sayfalar var. Yükledim çalıştı ancak bu sayfalara girip düzenleme yapmak istediğimde Visual Composer'den dolayı sanırım karmaşık yapısını veriyor. Yani kolaylıkla hazırlanmış sayfalar demodan geri yüklendiğinde örneğin slider altı oteller, turlar vs alanları karmaşık çıkıyor düzenlemeye imkanını zorlaştırıyor.

Yapılmasını istediğim şey demodaki xml dosyalarının en temiz şekilde yüklenmesidir. YANİ OLAY DEMOYU SAĞLIKLI ŞEKİLDE YÜKLEYİP ÇALIŞTIRMAKTAN İBARETTİR. ONUN DIŞINDA TRANSLATE YAP VS DENMEYECEK SADECE REZERVASYON GİBİ SABİT OLAN SAYFALARIN KOLAYLIKLA DÜZENLENEBİLECEK BİR HALE GETİRİLMESİDİR.

Düzenleme yapacak olan arkadaş "demoya gerek yok ben kendim sayfaları istenilen standartta oluştururum" derse oda olur sorun değil. Arkadaşım için sağlıklı şekilde olması gerekiyor. Ödemeyi onun adına ben istediğiniz hesaba yapabilirim.

Tekliflerinizi özel mesaj ile iletebilirsiniz. Tema parasına iş yapacaklar yazmasına gerek yoktur.
PM gönderildi.