merhabalar yaşadığım bölgeye hakim bir insanım. Bir adet yerel haber portalımız bulunuyor bölgeye hitap eden ve takip edilen bir yer.
Biraz bakındığımda facebook üzerinden yüzlerce xxx ikinici el otomobil xxx ikinci el eşya sayfaları var ve yoğun bir ilgi var.
İşin gerçeği sahibinden fazlası ile yetiyorda artıyor bile ama bölgenin bu şekilde bir alım satım portalının olmaması büyük eksik. Nüfüs 2 milyon.
Başlangıç olarak sahibinden deki içerikleri bot yardımı ile siteye çeceğim son 15 günün otomobil telefon ve emlak girdilerini.
Ama bölge itibari ile çok yoğun bir şekilde otomobil alım satımı gerçekleşmekte. Acaba sadece otomobil sektörü üzerinden mi yolla çıkmalıyım?
Sizin öneri ve tavsiyeleriniz ne olacak?
Bu konuda önerebileceğiniz scriptler varmı? (Ben 1-2 tane buldum)
1-2 facebook sayfaları ve grupları ile konuşup bizim siteye yönlendirecem. facebook reklamı öncellikli olacak çünkü çok etkili.ilk 1 yıl kar reklam vb bir şey düşünmiyecem. Asıl amaç kullanıcıya sistemi sevdirdikten sonra artık sahibinden com eklerken yanında birde burası olsun memleketimin sitesi alıcısı daha cabuk elden olacaktır nidasına sokmak ve sistemi bu şekilde geliştirmek.