Merhaba arkadaşlar,
Bu sene üniversiteye hazırlanıyorum. Geçen seneden beri aklımda yurtdışında okumak var. Uluslararası İlişkiler okumak istiyorum. (Ne kadar doğru bir karar onu da bilmiyorum ama

)Şu anda Denizli'de yaşıyorum ve buradaki yurtdışı eğitim danışmanlıklarını gezdim bilgi aldım. Rusya'daki Saratov Üniversitesinin temsilcisiyle görüştüm ve Rusya'ya gitmeye karar vermiştim ki bu son uçak düşürme olayı ile tüm hayallerim suya düştü. İlk önce Avusturya düşünüyordum ancak Rusya'ya karar verince İngilizce dil kursuna da yazılmadım. Şimdi yazılsam TOEFL sınavından geçebileceğimi sanmıyorum.
İlk sorum; Rusya'da yaşayan arkadaşlar varsa oranın durumu hakkında bilgi verebilir mi? Hala gidip okuyabilir miyim?
İkinci sorum; Başka hangi ülkelerde üniversite okuyabilirim ? Hem okul hem yaşam olarak ucuz bir ülke arıyorum.
Üçüncü sorum; Rusya harici konuştuğum temsilcilik Malta ve Macaristan'a da gönderiyordu. Bu ülkeler için ne düşünüyorsunuz?
Yardımlarını bekliyorum..
Merhaba iyi forumlar, Rusya'yı aklından çıkarman gerek şu sert dönemde.Gidenler geri döndü, bir arkadaşım Rusya'da okuyordu daha bu sene gitmişti.Dalga geçiyorduk gidersin darbe yaptırırsın ülkede vs. gibi çocuk 1 ay önce geri geldi Türkiye'ye, hayalleri yıkıldı.Politikacıların eylemlerinden masum insanlar zarar görüyor.
Ayrıca Makedonya hakkında ki görüşlerin neler? Orada okuyan bir diğer arkadaşım var.Eğer Makedonya'ya ılımlı bakarsan Facebook profilini verebilirim, yardımcı olacağına eminim..