Controller81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onun farkındasın değil mi, bunun farkındasın değil mi? Yok arkadaş sadece sizde göz var, konuyu açan arkadaş hiçbir şeyin farkında değil! Elbetteki farkında olarak açmış bu konuyu ve işi bilenlerden fikir beyan etmelerini istiyor. Konuyla ilgili fikriniz varsa bunu arkadaşın gözüne sokmadan da yapabilirsiniz.

Konuya yorumuma gelince; Tablo haricinde diğer sitelerin domain yaşı, domainlerin a,b,c class ip olup olmadıkları, tema ve diğer tasarım ögelerinin temiz kodlamış olması vb. birçok faktör sıralamayı etkiliyor. Siz sitenizin yükselmesini istiyorsanız tabloda yer alan verileri ve benim yazdıklarımı olması gereken seviyelere getirmeniz gerekiyor. Tabi benim aklıma gelmeyip de daha tecrübeli arkadaşların bildikleri etkenler de var mutlaka...
kardeşim öyle bir yorum yapıyorsun ki höhhh yani..

1- Jabaq kardeş ile daha önceden özelden de bazı önerilerde bulunup bulunmadığımı biliyor musun ?

2- farkında olsa idi orası zaten 0 olmazdı

3- forumda kaç kişiye özelden veya forum mesajlardan ya da gelen telefonlar aracılığı ile ücretsiz yardımcı olduğum hakkında bir fikrin var mı ?

4 -lütfen insanları yardımcı olma isteğinden soğutmayalım !..

5 - derdim tartışma değil lütfen bu konuyu kapatalım sadece tavrınızdan rahatsız olduğumu lütfen bilin. İyi çalışmalar, kolay gelsin.