Merhaba Arkadaşlar
Elimde bir script var geliştirmek istiyorum. Uzun süreli olacağını düşündüğüm için her ay 450-500 tl civarinda bir bütçe ayırdım. Script üzerinde sürekli değişiklikler olucak. Bu yüzden uzun süreli çalışmak istiyorum.
Piyasa konusunda bir bilgim var ama yeterli olmadığını düşünüyorum bu işte olanlar arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim.
Çalıştığım için ve yeni dilleri ve toolları takip edemediğim için kendimde ilgilenemedim. Ruby de biraz bilgim vardı onu da unutmuşum

Php de ve Sql i biliyorum kendi editlerim de var 2008 den beri dokunmadığım için paslanmışım. Diller alt uygulamaları (Phyton, JSON, Social APIs, Html5, Curl,Ajax,Js.Node ), ve toollar (Bootstrap, Laravel, Codeigniter)
Freelancerdaki Bangladesh, Philippin Singapore yada Hindistan yada diğer ucuz ülkelerle çalışacağıma buradan beraber çalışıcak arkadaşlar olabilir. Her yaş tan olabilir.
SDK dendiğinde Slovakya dil kurumundan mı bahsediyor diye düşünmeyen
Perl dendiğinde google translate den bakıp inci ne *** demeyen.
İlk php code unda Welcome World yerine Merhaba Dunya yazan..
Php, Curl, Java query, Json, Phyton Mysql Html5 Ajax bilen Sublime3 Laravel e göz atmış, stackoverflow bağımlısı github ı sürekli takip eden pcsinde bir partion ı linux a ayırmış arkadaşlar pm atabilir.