furkancelebi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam arkadaşında dediği gibi sitede kalma süresi çok önemli bir etken. Şuan benim sitem günlük ortalama 100 tekil hit almasına rağmen 4521. sırada türkiyede. Ver her günde düşmeye devam ediyor. Sebebi ise alexada bir kullanıcının gezdiği sayfa sayısı 7.30 ve ortalama sitede kalma süresi 9:21 olarak geçiyor. Alexa kategorisinde yorum ve yükseliş grubumuz var bizim, bir göz atın isterseniz sıralamanız düzelir.
Benim siteme günde 900+ tekil ziyaret geliyor. Botlar motlar değil yalnız googlenin verdiği. 2000-3000 de okunma var.
Ortalama durma süresi 5 dakika.
Ama Türkiye'de 16000 de. Bir ay evvel bu rakamlardan çok kötüydüm. Günde 50-60 ziyaret gelirdi, 1-2 dakika dururdu, 2 sayfaa anck ziyaret ederdi. O zamanlar TR 3000 lerdeydim
Bu durum bana aşırı mantıksız geldi
Google yandex arama ile gelenler %400 artmasına rağmen, ziyaret %1200 artmasına rağmen, sitede durma %100 artmasına rağmen, sayfa ziyareti %60 artmasına rağmen, site indexi %330 artmasına rağmen alexada tr 3000 den 16000 e geldi hergün kötüleşmeye devam ediyor. Site ziyaret içerik ise hergün iyileşmeye devam ediyor.
Anlayabilmiş değilim