bulut51 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Daha önce dünya çapında yapılmamış olan bir fikrim var. Projemde Anlamsız bir kelimeyi markalaştıracagım. Projemin ios, android uygulamalarinin yanında web siteside olacak.

Soruma gelecek olursak fikrimi nasıl koruyabilirim? Uygulamanin adını degistirerek google play yada ios store a yükleyemesinler istiyorum. Uygulamaların kodlarini bulsalar yada sıfırdan yazdırsalar bile fikrimin kullanilmamasını istiyorum.

Bunu nasıl gerceklestirebilirim? Marka tescili yeterli olurmu? Mesela dünyada hiç arama motoru yok. Ve google diye bi kelime yokken, google kelimesinde ilk defa dunyada arama motoru yapılacak gibi düsünün lütfen.

Yardımlarınız için simdiden teşekkür ederim
Patent Müşavirliği hizmeti veren kuruluşlar var. Sakarya için MarkaTek öneriyorum zaten tek bu vardır. Kolay gelsin başarılar dilerim.