Merhaba,

Konuyu açalı 1 haftayı geçmiş ve bu nedenle birisiyle anlaşıp anlaşmadığınızı bilemediğim için öncelikle ben sizden bir PM beklemiştim. Konu üzerinden iletişime geçtiniz, teşekkürler. Tabii ki birazdan size referanslarımı ileteceğim PM olarak.

Ayrıca konunuzu okudum. Okumadığım varsayımına nereden vardınız anlayamadım açıkcası.

Son olarak; tabii ki .Net geliştiricisi olabilirsiniz, haliyle MVC mimarisine aşinasınızdır, themeforest'tan verdiğiniz itemin yalnız bir temadan ibaret olduğunu bilebilirsiniz fakat sizin kim olduğunuzu ve ne kadar bilgi sahibi olduğunuzu önceden bilecek özel güçlerim yok ne yazık ki. Ek olarak, konunuzdaki anlatım eksikliği de beni genel konuşma tarzına sevk etti. (Hali hazırda admin panelimiz var ama yetersiz, themeforest dan aldığımız lisanslı dedikten sonra temanın linkini paylaşmışsınız. Zaten şu aşamada kullanılacak temayı belirtmeniz de anlamsız kaçmış) Neyse konudan uzaklaşmayalım. Kısacası bu platformda her kesimden insan var ve genel olarak konuşmak durumundaydım.

Alıntı
Hali hazırda bir admin panelimiz var ama yetersiz.
Theme forest dan aldığımız lisanslı
http://www.keenthemes.com/preview/me...theme/admin_1/
admin panemlini kullanarak eski admin panelini geliştirecek bir ekip arıyoruz.
İyi geceler.