Yazı alanı içerisinde bu özelliğinizin olması çok güzel olmuş, şayet ben bazı haberlerimi
cache dışı bırakmak istiyordum, hatta
cache'yi sadece ana sayfada kullanmak, sayfa içeriklerinde ise normal
cachesiz işlev görmesini istiyordum, çünkü haberin devamı bölümünde sayac'ın sağlıklı sayım yapmadığını gördüm. Ellerine sağlık
tşk ederim.
Eklentiden uzun zamandır haberdardım ama kullanmak nasip olmamıştı. Daha doğrusu bir cache eklentisine ihtiyacım olmamıştı. Ta ki dün, host firmam CPU konusunda beni uyarana kadar...
Dün gece saatlerinde eklentiyi kurdum, eklenti arayüzünün sade oluşu ve performansın gözle görülür bir şekilde arttığını görmek muazzam bir şey. Elleriniz dert görmesin.
Bu arada birşey soracağım. Eklentide Gzip desteği de mevcut. Ben daha önce gzippy eklentisi kullanmıştım. O eklentiyi kullanırken Wordpress veya eklenti güncellemesi yaparken "Güncelleniyor..." yazısı çıkıyordu ama hiç bitmiyordu. gzippy eklentisini pasif yapınca düzeliyordu. Sizin eklentide gzip özelliğini aktif yapınca buna benzer sorun oluştu mu hiç?
Daha önce sorulmuşsa kusura bakmayın. 137 sayfa yazıyı tek tek okuyamadım.
Tekrardan emeğinize sağlık. Umarım bir gün premium almak da nasip olur.
İyi çalışmalar.
Edit: WordPress 4.4 güncellemesi yaparken herhangi bir sorun olmadı. Demek ki, gzip özelliği, gzippy'den farklı bir şekilde çalışıyor.
Gzippy eklentisini sanırım sadece türkler kullanıyor

gzippy artık geliştirilmeyen bir ürün. ayrıca WPFC kullanıyorsanız başka herhangi bir gzip eklentisine ihtiyacınız yok. Gzippy eklentisini kullanıyorsanız hemen kaldırın lütfen