Öncelikle herkeze merhabalar.Uzun zamandır web işleriyle uğraşmaktayım.Yaklaşık 6-7 aydır da makale,post v.b. işleri ile uğraşıyorum.Sizlere elimden geldiğince uygun fiyata yardımcı olmak niyetindeyim.
1.EDİTÖRLÜK
Sitelerinize %100 özgün içerikler girebilirim.Her girilecek olan makale önce plagiarism checker kontrolünden geçirilir.Ardından aranma hacmi yüksek başlık konuya uygun olarak seçilir.Konu uzmanlığına göre yeterli sayıda etiket konuya eklenir.Ve içerikleriniz başarılı bir şekilde sitenize eklenmiş olur.Ücretlendirmeyi haftalık olarak alıyorum.Günlük girilecek makale sayısı ve talepleriniz doğrultusunda fiyat belirliyorum.Genel anlamda fiyatlarımız aşağıdaki gibidir.Farklı talepleri olan arkadaşlar pm yolu ile ulaşabilirler.
Gümüş Paket
- Hizmet Süresi : 7 iş günü.
- 1 Hafta içerisinde min 300 kelime günlük 5 makale, toplamda 35 makale
- Makale düzeni.
-
Aranma hacmine göre başlık seçimi
- Makale arasına bir adet resim
Fiyat : 120 TL
Altın Paket
- 1 Hafta içerisinde min 500 kelime günlük 5 makale, toplamda 35 makale
- Makale düzeni.
-
- Makale arasına iki adet resim
Fiyat : 190 TL
Platinium Paket
- 1 Hafta içerisinde min 300 kelime günlük 10 makale, toplamda 70 makale
- Makale düzeni.
-
- Makale arasına iki adet resim
Fiyat : 250 TL
2.POST İŞLEMLERİ
Her türlü post işlemleriniz gerçekleştirilir.Film sitenize,yemek tarifleri sitenize,e-ticaret sitenize ister c/p ister özgün şekilde talepleriniz doğrultusunda post girişi sağlarım.Ücretlendirmeler işin alacağı zamana göre belirlenir.Pm ile taleplerinizi belirtebilirsiniz.
3.MAKALE SİPARİŞİ
Kurallara aykırı olmamak şartı ile genel kategorili(sağlık,teknoloji,bilim,bilgi v.b.) sitelerinize her biri plagiarism checker sisteminde geçirilen makalelerimiz tarafınıza talepleriniz doğrultusunda teslim edilir.Makale siparişlerini küçük çaplı almamaktayım.Tanıtım yazısı yazmıyorum.İş seçme hakkına sahibim.Kendime güvenmediğim işleri kabul etmiyorum.Genel olarak 100 kelimesi 1 lira gibi bir ücretle çalışabilirim.Ücretlendirme yarısı iş öncesi yarısı iş sonrası olarak yapılacaktır.Bunun sebebi daha önceden yaşadığım olumsuzluklardır.Verilecek siparişler iş yoğunluğuna göre en kısa sürede teslim edilir.Detayları pm ile iletebilirsiniz.
4.ÖZGÜN MAKALE PROGRAMI
Konu başında da dediğim gibi yaklaşık 6 aydır makale işleri ile uğraşmaktayım.Bu zamanda makalelerimdeki eşanlamlı kelimeleri v.b. değişimleri bu programa tek tek entegre ettim.Eklediğim kelimelerin çoğuna sondan eklerinide ekledim.Programın kullanımı çok basit.1 Tık ile çok rahat özgün makale üretebilirsiniz.Dileyenler
buraya tıklayarak konu linkine ulaşabilirler.