Bir adet site taşınacak sadece. (Wordpress)
Günlük hit: 300-700 tekil
MYSQL Boyutu. +20 MB
Digitalocean üzeride barınan CentOS 6.5 x64 üzerine (CPnanel - MYSql - Nginx) kurulu bir Wordpress sitem var. Ancak serverı kendim kurduğum için mi nedir, sürekli mysql çakılıyor ve çok sinir bozucu bir hal almaya başladı.
Daha önce bir kaç kez MYSQL optimizasyonu için destek aldım ancak sonuç hep aynı.
Yazı paylaştıktan sonra, iftt.com üzerinden sosyal medya hesaplarında paylaşılıyor ve o zamanlarda MYSQL çakılıyor.
./tuning-primer.sh sonuç raporunu da hizmet vermek isteyen kişi ya da firmaya gönderebilirim.
Mail ve DNS saldırıları olduğu düşüncesi ile NS kayıtları digitalocean üzerine aktarıldı ve Exim servisi kapatıldı. (ÇİN i tamamen banladım)
Mail kullanımı (PHP Mail) yerine Yandex Mail üzerinden (MX kayıtları) aktarıldı ve o şekilde kullanılmakta.
Aradığım VDS / VPS için CPanel olmasına gerek yok, zaten sadece 1 site barındırılacak.
Taşımanın firma tarafından yapılması, NS - MX Records ekleyebileceğim bir paneli olması yeterli (Centos Web Panel gibi)
Sadece 1 site barındırılacağı için aylık ve makul bir ücret olmasını istiyorum.
1 GB - 30 GB SSD Disk alanı yeterli olacaktır benim için.
Önemli olan sunucunun iyi optimize edilmiş olması diye düşünüyorum.
Özel mesaj ya da konu başlığı altından teklif ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.