Yoğunum, gelen mesajları akşam uygularım arkadaşlar.
Herkes "kelime" yazmış bırakmış. Arkadaşın emeğine ve yapmak istediğine saygısızlık gibi görüyorum bunu.
"program indir" yazıp giden arkadaş bu nedir yahu?
Kusura bakma değinemeden geçemedim, sinir yaptı bende bu.
İsteğime gelirsek;
aynı başlıkta 2 konu girilmesini rica edeceğim siteye.
1. LAKE başlığında
Lake, kapılara uygulanan özel bir boya işleminin ismidir. Lake kapılar, oldukça parlak ve şık görünümleriyle dikkat çeker. Özel astar, iç dolgusu ve lake boyama uygulanan kapılar, standart amerikan oda kapılarına göre çok daha şık durmaktadır. Üzerine simli lake uygulamaları da yapılabilmektedir.
(Tamamen gerçek anlamında bir içerik yani kısacası.)
2. LAKE başlığında
LAKE, yani Lale Alımı Kalkındırma Ekibi güzel Türkiye'mizde Lale yis evdirmek ve talebi arttırmak adına kurulmuş pazarlama ve üretim stratejileri geliştirmektedir. LAKE, herkesin güzel kokulu bu çiçeği daha çok tanıması için çalışmalarını sürdürmektedir. LAKE, Lale alımını arttırmanın yolunun üretimden geçtiğini bilmektedir.
(Not: Lake kelimesine tamamen kafadan üretilmiş bir anlam yükledim. Bu şekilde denemek rica ederim.)
Amacım anlaşılmıştır herhalde.
İki konunun da başlığı "LAKE" olacak. Birisi kendi gerçek anlamını işleyecek, birisi daha önce litaratürde bulunmayan yeni bir anlam kazandırılarak işlenecek. Bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum.
Teşekkür ederim.
Hocam, iyi güzel hoşta.
İki tane aynı başlık açılmaz.
Title ve diğerleri aynı olsa bile Url'ler aynı olmaz/olamaz
Hem olsalar bile, birisi kesinlikle indeks almaz... aynı başlıklar kopya olarak görünür, ya biri sıralamaya hiç girmez ya da hiç indeks almaz
Aslında bu konuda kelimeler ile birlikte yapmanı isteyeceğimiz değişik fikirlerde istemişsin. Eğer yanlış anlamadıysam.
Peki şöyle birşey istesem ne kadar faydası olur bilemedim. Atıyorum çok iyi news kayıtlı bir site(pr7 pr8 popülaritesi yüksek bir sitede olabilir) üzerinden bu konuda belirlediğimiz 4-5 kelime ile ilgili ortak bir makale yazılsa. Bunuda o site üzerinden paylaşsak, ve her anahtar kelimeyede senin açmış olduğun sitedeki linkleri versek. Yeni açılmış bir site için ne kadar etkili veya zararlı olur?
Bunu dile getirmemin sebebi yeni bir domaine dokunmaya korkmamdandır. Seo çalışması yaptığım her siteye en az 1 ay çekimser davranırım.(en az) Birden bu şekilde yüklensek sonuçları ne olur merak ediyorum.
Evet. Denenebilir.
Ama şimdi tutupta bana makale yazdırıp bir de pr7-8 site bulup oralarda bunu anchor olarak yayınlatmamı beklemezsiniz değil mi
.
.