Öncelike verdiğiniz emek için teşekkür ediyorum. Özgün ve copy-paste ile ilgili bir takım sonucu merak ediyorum. 1 özgün, 1 kısmen copypaste yazıyı link olarak pm attım. Bunları siteye etiketsiz bir şekilde girme şansınız var mıdır?
Anahtar kelime yoğunluğu hemen hemen aynı olan, kelime sayısı az 1 özgün makale ile 1 cümle yorum yazıp 2-3 siteden toplayıp eklediğim makale arasındaki farkları gözlemlemek istiyorum.
Takip etmek isteyenler Ton balıklı salata anahtar kelimesine bakabilirler.
Biri toplama kopya diğeri orijinal. İkisini de girdim, indekslerini almışlar. Durumları şu;
"Ton balıklı salata yapılışı" 9. sıradan
"Ton balıklı salata tarifi" 140. sıradan girmiş.
"Ton balıklı salata" da ise 134. sıradan "Ton Balıklı Salata Yapılışı" sayfası girmiş durumda.
kelime ''elo boost''
test olarak da sayfada ''dsşfjdsgfkldsmg dfgkm dfmlgidfl mdfhklm gfhklmgf hilgf mfghlk mgf ihlmgfihl gfmgfil mgfi hklmgflhgfkmh ilgfmh mfl
elo boost dşflmgdfihmdgfhlmgfihlmgfih gfbhşmgfihlmgfh 3m4k3klm3i mdgfihmgf hi456 m''
yazsın
takipteyim.
Aynen anlamsız içerikle girdim. İndeksini aldı, ancak her hangi bir sıralamada göremedim
sakarya bayan kuaförü
olabilirse karşim
ve son olarak, sizin ki de tamamdır hocam, ekledim, indeksini almış ve 21. sıradan girmiş.
Sevgiler, Saygılar, Bugünlük bu kadar, Hayırlı Geceler diliyorum şimdilik.
.