EDIT
Site şikayet almış ve sonuçlardan kaldırılmış. Edene teşekkürler.
...
KISACA: Burası test meydanı. Hani "siteme zarar gelecek" endişesiyle yapmaya çekindiğiniz şeyler vardır ya. İşte onları yaptırıyorsunuz... canlı canlı 
.
İlkini burada yapmıştık... iyi de ses getirmiş, keyifli de olmuştu.
Haydi seo bölümünü tekrar hareketlendirelim... canlı canlı, faydalı bir işin öncüsü olalım, herkes aydınlansın.
Herkese Selamlar
Hani aklınızı kemiren ama sitenize zarar gelecek korkusuyla tırsıpta yapamadığınız şeyler vardır...
Seo üzerine aklınıza gelen her türlü denemeyi yaptırabileceğiniz bir online test sitesi sizlerle.
Hayal gücünüzü kullanma vakti.
Hodri meydan, siz istiyorsunuz, ben uyguluyorum.
Sitemizin ismi: hodriseo nokta com
(Google'da bir benzeri olmayan kelime + bunumu demek istediniz demeyeceği + hiç bir kategoriye sokamayacağı bir domain seçtim)
Notlar:
1) Bu konu; "Soru Sor Cevap Al" konusu değil.
2) Lütfen "takip" gibi şeyler yazmayın ki, konuyu ileride takip etmek isteyenler, kim ne yapmış, ne sonuç almış diye temiz içeriklerle devam etsin.
3) Test, gözlem vb. amaçla her türlü talepte bulanabilirsiniz. Ben uygularım, durumu siz takip edersiniz.
4) Bilgim, imkanlarım ve mantık dahilinde hiç bir talep çevrilmeyecek.
Bir iki örnek:
- Konu, başlık, keyw söylersiniz, konuyu girerim, sıralamasına bakar, "yeni sitede böyleyse, bende böyle olur" dersiniz.
- Konu ve anahtar kelime yoğunluğunu verirsiniz, belki abartırsınız, bakalım neler oluyor.
- Bold mold yapınca işe yarıyor mu yoksa bi fark yok mu?
- Title, description, meta denemeleri...
- Çoğaltılmış konular, kopya konular, beyaz yazılar vs. vs.
- Footer, Header, Sidebar denemeleri...
- Punto, karakter büyüklükleri, h1, h2 vs.
- Ardarda bağlanan 301 sayfalar
- Tek video sıralamaya girer mi?
- Resmin sadece alt etiketine koca makale girsek ne olur
- ...... vb. hayal gücünüzün ürettiği her türlü deneme... sıkın işte 
Keyifli, Seviyeli ve Faydalı bir konu olması ümidiyle
Top sizde 
Önemli Not:
LÜTFEN, yolun başındayken siteye dışarıdan banlatacak şeyler yapmayın ki, konu amacına ulaşsın, herkes nasiplensin, merak ettiği şeyleri deneme/denetme fırsatı bulmuş olsun.
.