Agor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ahlak = din? komiksin. senin gibi düşünenler için iyi ki dinler var zaten. kötülük yapmamanın tek sebebi korku sizin için.
Yorumlanabilir şeyler var; bunu komik bulabilirsin. Benim gibi düşünenler gibi değil; herkes için din var, olayı çarpıtma. Benim için güzel bir din var; fakat korku değil saygı için.

tuzunler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu cevabınızdan hiç bir şey anlamadım malesef.

Aslına bakarsanız ilk mesajınızı da anlamamış olabilirim. Çünkü şimdi tekrar okuyunca iki manaya da geliyor yazdıklarınız.

Siz : "ben olsam ataistlerin düştü durumların hikayeleri, onların videolarını ve onlar ile ilgili ahlaksız davranışlarını teşhir ederdim" yazmışsınız.

Buradan benim anladığım ; Ateistler kötü durumlara düşmüş, ahlaksız davranışlar sergileyen kimselerdir? ve bu domainle bunları teşhir edebiliriz....

Ama şimdi okuyunca tam tersi gibi de geliyor...

bilemedim valla hocam
Olayı özünde şu var demek istiyorum; güzel dinimizi reddeden insanlar olabilir; bu insanların doğal hakkı fakat bu durumu fırsat, ya da farklı manalara çekip inanan insanları kışkırtmak, aşağılamak ya da kötülük etmek işte bu onların düştüğü durumdur, acizliktir, ahlaksızlıktır. İşte bu durumu anlatmak istedim.