Milesrebel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki telefonda güzel olduğu için piyasaya çıktıkları zaman ikisinide canlı canlı bakıp almaya karar verdim hocam en azından öyle daha çok içime siner. Sony de bulunan su gecirmeme özelliği güzel ama misal benim kullanacağım bi özellik değil. Ben fotoğraf çekmeyi seviyorum daha çok yapılan araştırmalarda Sony diyorlar, kullanıcılar ise iPhone daha canlı megapiksel de bitmiyor diye.

Toza dayanikli olması bence çok iyi parmak izi çok şikayetçi olduğum.birşey en azındandaha az olur veya yoka yakın birşey.

Sony bana gore güzel ama android olmasi işte can sıkıyor, bütün kullandığım android telefonlarda uygulama durdu kapat , bekle, tamam hata raporu çıkıyor misal sonydede olurmu diye dusunuyorum.

Ekranindan dolayı çok pil yiyebilir gorusundeyim zaten forumlarda da deginilen bi Sony yorumu.

Pil amper gücü olarak ise Sony daha yüksek duruyor aradığım şeylerden biride biraz olsun prizden uzaklaşabilmek
Hocam ne yaptınız aldınızmı telefonu ?

Bende yarın Iphone 6s Plus 64gb modelini alıyorum. Şuan Samsung S5 var ama yeterli gelmiyor artık android arayüzden sıkıldım. Eğer aldıysanız görüşlerinizi yazar mısınız ?