Hocam benim sitem Facebook beğeni sitesi kullanıcılar token almaktadır şikayetçi alamıyor çoğu daha kolay bir yol istediler bende bunu düşündüm onlar giriş yapcak curl ile onlar adına uygulamaya izin verip token aldırayım dedim arkadaş yaptı ama yedek hesabımda başarılı oldu ama asıl hesaplarda olmadı Fransa'dan giriş yapıldı uyarısı veriliyor siteye giren kişi sayısı 25-30k arası günlük yabancı bir site bunu yapabilmiş. Bendede giriş yapınca sunucumun ip adresinden giriş yapıldı görünüyor oda Fransa lokasyon olunca hesap kitleniyor. Yapmak istediğim fake iplerle Türkiye'den giriş yapıyormuş gibi gösterme ama yapamadım kod bilgim çok iyi olmadığı için yabancı bir adreste aynı işlemi yapan kodları buldum ama toparlayamadım kodları yetersiz kaldım yapmak istediğim olay bu eğer müsaitseniz yabancı kaynaktan bulduğum kodları atayım size belki bi oluru olur
eğer kullandığınız kod normalde türkiye ip si ile bağlanıldığında çalışıyor ama fransadaki server üzerinden bağlanıldığında çalışmıyorsa kod kısmında bir sorun yoktur, yapmanız gereken facebooka türkiye çıkışlı bir ip üzerinden bağlanmanız. Bunun için ise türkiye lokasyon bir proxy bulun veya satın alın. sonrasında curl kodunuzu
curl_setopt($ch, CURLOPT_PROXY, 'proxyip:port');
curl_setopt($ch, CURLOPT_PROXYUSERPWD, 'username:password'); //eger proxy şifreli ise
bu şekilde proxy'e bağlayabilirsiniz. Böylece sistem fransadaki serverda çalışşa bile curl isteği türkiye üzerindeki proxy ip üzerinden yapılacaktır.
eğer ip değilde kod kısmında loginle ilgili bir problem varsa
http://stackoverflow.com/questions/2...in-to-facebook bu makale belki işinize yarayabilir.