kimenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ercans senin yazdıklarına bakarak epik.com dan backorder yaptım.. domain düşmedi.. otomatik uzadı sanırım.. epik.coma mail attım mağaza içi kredi olarak aktardılar.. tekrar mail attım kredi kartıma iade edermisiniz şeklinde..bekliyorum inşallah ederler.. 199 dolar az para değil.. çok bütçesi olmayan almasın bence.. çok kullanılan ve işe yarayan bi yer değil gibi geldi.. başka firmaları kullanıp ihaleye çıkıp daha ucuza getirilebilir.. 199$ vermek çok mantıklı değil.. bu işi meslek edinen birisi işi şansa bırakmamak adına epik.comu kullanabilir ama 1-2 domain alacak biri için para iadesi olmazsa hiç mantıklı değil.. içerdeki krediyi kullanabileceğim başka domainde yok.. boşuna içerde para kalmış olucak..
Hocam benim 2 kredim vardı talep ettikten sonra bir hafta kadar sonra iade ettiler o konuda sıkıntı olacağını sanmam epik'in 2 yazmanı var diğer yazmanların sayısı binin üzerinde sanıyorum bunların yüzde ellisi bile aynı domaini almaya çalışsa 250 de 1 şansınız var ihtimal düşük ama var bazen 50k+ lık domainler düşüyor bu tür domainleri açık artırmasız alabileceğimiz başka bir yer yok malesef.