Arkadaşlar bu sektöre ilk girdiğimde rakipler sadece 3 adetti. SEO bilgilerimiz sayesinde ''kredi notu sorgulama'' kelimesinde 1.sayfaya çıkardığım sitelerimden 2 adetini de sattım.
1.sini yanlış hesaplayarak 1500 TL ye
2.sini bilinçsizce 3250 tl ye sattım.
Burada yakındığım durum kendi hatam olan marka domaini nasıl sattım hala anlam veremiyorum. Bu arada yeni açtığım sitelerde hedef kelimelerde yine hızla yükselmekteyim. Bu konuyu açmamda ki amacım rekabetin yükseltilmesi yönünde olacaktır ne kadar çok rekabet olursa kendimizi o kadar sıkacağız.
Ayrıca Türkçe niche siteleri kimsenin vermediğini görüyorum gidip dekorasyon siteleri vs uğraşmayın arkadaşlar kimsenin veremeyeceği bilgiyi sizlere r10.net kullanıcıları için ücretsizce sunmak istedim.
Evet sektörde niche kelimelerinde türkçe içerikler için tık başı 1,2 tl verilmektedir minimum ise 0,6 krş veriyor. İnanın moda siteleri boş ben 4k hite 0,07 tbm ile günlük 50 tl alıyorum ancak kendime kızıyorum oysaki kredi kartları sitelerinde tık başı 0,6 tl ve 100 konu için min günlük baya kazandıracaktır.
Niche kelimeniz: kredi notu sorgulama , kredi notu
Buna baglı olarak domain alabilirsiniz.
Aşağıdaki tık başı reklam geliridir.

+
Ek olarak forumda kredi, banka domaini alınır tarzındaki şahıslara domain satmayınız kendiniz hızlıca bu siteleri açın ki cebiniz para dolsun. Türkiyedeki adsenseden en çok kazandıran sektör kredi kartları bankacılık sektörüdür. Kredi notu, kredi kartı domainlerinizi kesinlikle satmayınız bilginize.