luinwe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Premium hesap + kiralıklar ile toplamda 294 dolar yatırım yapmışsınız.
Kiralıkların 1 aylık maliyeti 1070x0,2$ dan 214$ yapıyor. Premium hesapta her bir kiralık referans ayda 20 tıklama yapsa maliyetini çıkarıyor. (Standartta 40 tıklama ile maliyetini çıkarıyor)

1 ay sonunda kiralık referanslarınız toplamda 1070x20=21.400 tıklama yaparsa yatırdığınız parayı geri alacaksınız. Üzerine çıkarsa kar etmiş olacaksınız.

Benim 5 kiralık referansım 4 günde toplam 42 tıklama yaptı. Aynı hızla giderlerse 1 ayda 315 - 320 tıklama olacak. Ben 200 tıklamada maliyetlerini çıkarmış olacağım. Ek 120 tıklama bana 0.6$ getirecek. Yani 1 dolar yatırıp 1.6$ almış olacağım Rakamlar çok küçük ama sistemin işleyip işlemediğini görmek için böyle hesaplar yapıyorum. İşlediğini görürsem ben de yatırım yapacağım. Neobux'ı da deniyorum bir yandan ama referansların performansı çok düşük oldu. Useclix şu anda çok iyi görünüyor.

Sizde ne olacağını çok merak ettim İnşallah yüksek getirisi olur. Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim. Hepimiz tecrübenizden faydalanmış oluruz.
175$ aldım şimdiye kadar. yeniledğim reflerle beraber toplam ciro 626$. Günlük ortalama 10$ geliyor. refleri yeniledikten sonra 35$ çekiyorum.1 aydan fazladır yatırım yapmıyorum, içerideki parayı çeviriyorum.