Merhaba,
PHP Öğrenmeyi hedefliyorum. Bu zamana kadar hep web işleri hoşuma gitmiştir. Her ne kadar kod yapısını fazla bilmesem bile ufak tefek türkçeleştirme olayları olsun veyahutta o bölümü kodlar arasından kaldırdığım zaman insanı biraz olsun mutlu ediyor. Mobile merağım her zaman oldu fakat web olayı her zaman bi adım daha önde..
Bilgisayar başında fazla zaman harcıyorum en azından php ögrenip geleceğe biraz olsun yatırım yapmak istiyorum. Kod işlerini öğrenmek her ne kadar sırf yatırımdan ibaret olsada (yatırımdan kastım aylarca-yıllarca o ağacı suluyorsunuz ve ardından meyvelerini yiyorsunuz kod olayıda aynı şekilde aylarca yıllarca bilgi yatırımı yapıyorsunuz ve belirli zamandan sonra ekmeğini yiyorsunuz) o yüzden artık bende ağacımı sulamak istiyorum.
Çok uzattım.. PHP Öğrenmek istiyorum.
Önerbileceğiniz;
PHP Öğrenim videolarını güzel bir şekilde anlatan yazılı yada videolu kaynak
Gerek CD-DVD Yazılı anlatım kitapları vb. kaynağı (büyük ihtimal kodlab'ın sitesinde vardır eğer onların arasından önerebileceğiniz varsa iyi olur)
Ve aklıma takılan soruları yanıtlayabilecek ve bu yolda bana yardımcı olabilecek bilgili biri varsa çok iyi olur.
Yardım ve önerilerinizi bekliyorum