Sanırım bu konuyu bizler için değilde daha çok kendi çıkar ve menfaatleriniz için açmışsınız yada ben şahsi olarak yanlış düşünüyorum bilemiyorum bir hatam oldu ise af ola ama görünen köy kılavuz istemiyor. Bu konudan anladığım kadarıyla arkadaş rakiplerine kızmış tek başına rakiplerine diş geçirememiş buraya gelmiş bilgi den çok buradaki insanları yanlış yönlendirerek kendi çıkarları için uğraş vermekte diye düşünüyorum.
Belki bu yazdıklarıma kendisi de kızacak belki de içten küfür edecek bilmiyorum ama ben gördüğümü söylerim ki bu konuyu sıradan biri açsa bu kadar dikkat etmezdim ki siz SEO işi yapıyorsunuz ve böyle bir konu açıyorsunuz düşündürücü bence biraz adil olmalı kinci olmamalı başkalarının yaptıkları zorunuza gitmemeli ve siz kimseye aldırış etmeden daha çok çalışmalısınız.
Rakipleriniz öyle veya böyle sizi geçebilir unutmayın ki ortada kaybedilmiş bir maç yok fakat siz hile yoluna gidiyorsunuz bu sektör o kadar da basit bir sektör değil bunu az çok site işlerinden anlayan var ise bilebilir düşüncesindeyim. Bu nedenle bence siz burada böyle basit konular açıp vakit kaybedeceğinize gidip siteleriniz ile uğraşarak helal yoldan kazanmaya çalışmaya devam edin.
Not: Konuyu açan arkadaşı tanımam etmem kişisel hiç bir sorunum yada tanışıklığım yoktur. Konusunu baltalamak için değil sadece dikkatimi çektiği için yazdım. Yazdıklarımda bir yanlış veya hata oldu ise önce konuyu açan arkadaş kusura bakmasın sonra ise konuyu okuyan arkadaşlar kusuruma bakmasın.
İyi Çalışmalar.