Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
serkan aferin sana yakışanı yaptın tebrik ederim. bu konu 10 dk daha durursa daha da belli edeceksin kendini ben başka bişi demiyorum.
Yanlış anlama sana pm atmıştım hangi siteyi satıyorsun diye cevap bile yazmadınız tamam haklısınız benden 3500 tl ye aldıgınız siteyi sattınız 44000 tlye.

Acaba fuat hoca neden cevap yazmadın yani sanki aldığın parayı mı alıyoruz altyapıyı seosudur vs herşeyini ben hazırladım, sonra lauğun biri geliyor 6 site ile basıyor sektörü, ha bu arada ilk sayfalarda bulunan tüm sitelere anti seo yapıyor. Emek verdiğim 1.sayfaya tam çıkaracakken o herif basıyor linkleri. bizim sitelerimizi geriye atıyor.

Neden konu açıldı.
Oraya gelelim anti seo yapan o şahısı o kelimelerde kesinlikle onu yanlız bırakmayacağımı bilsin. Ne güzel dünya biz emek verelim adamlar gelsin anti seo yapsın.

Madem öyle rakabeti artıralım da gerçek seonun nasıl değerli olduğunu o anti seo yapan şahıs anlasın.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:33:02 -->-> Daha önceki mesaj 22:29:40 --

ek olarak olumsuz cevap yazan arkadaşlar alınmayın sinirim size değil
sizler konuda geçen rakiplersiniz bunu belli etmeyin bari
Arkadaşlar ben ''kredi notu sorgulama'' kelimesinde şuanda 1.sayfada olan 2 siteyi 1 ayda oraya soktum ve halende durmaktadırlar. 1/2 yıl uğraşmanıza gerek yok ayrıca.
Yanlış yorumlara itibar etmeyiniz.