aynı sorunu uzun süredir yaşamaktayım, günlük ortalama 400-500 kişi sayfayı beğenmekten vazgeçiyor,
durum facebooka bildirildi, facebook dublin sayfa ekibinden bir türk bayan telefon açtı ve söyledikleri şu:
sayfalarda zaman zaman sahte profillerin kapatılması işlemleri sebebi ile düşüşler yaşanabilir,
telefonda uzun uzun konuştuk. kendisinin sayfa ekibinde olduğunu, konuyu daha üst mercilere de gönderdiğini söyledi. tabi ekran görüntüleri de atmıştım, sayfayı günde 400 yeni kişi beğenmiş, 500 kişi vazgeçmiş. yani sayfa sürekli erimekte.
uzun uzun anlattım, toplu azalma değil, günlük azalıyor 400-500 kişi dedim, tek seferde 10.000 eksilse sonra normale gelse anlayacağım dedim. ama hergün beğenenden çok vazgeçen varsa burada sorun vardır dedim.
uzun bir sessizlik ve yaklaşık 1 hafta kadar önce yine aradılar, durum nasıl, bir değişiklik varmı dediler, aynı dedim, yine bir mail attım bakalım ne diyecekler.
Kısa not: face çalışanı sayfamı çok beğenmiş ve takibe almış, onu da söyledi, sayfanız gerçekten güzel, takipçinizim dedi.