Ben daha önce 17 yaşımda iken saçlarımı uzattım.Saçlarımın uzunluğu omzumu geçiyordu.Dökülüyor diye kestirdim.Bir kestirdimki ne göreyim dökülme falan yokmuş.Tekrar uzattım ama bu sefer gerçekten dökülüyor. Geçen aylarda cildiye uzmanına gittim. Saçların dökülmesinin normal olduğunu Erkek tipi saç dökülmesinde dökülen saç teli yerine daha ince bir tel çıktığı buda döküldükten sonra çıkmadığını belirttiler. Peki dedim sordum jöle falanda kullanmıyorum neden dökülüyor. Jölenin saç dökülmesini doğrudan etkilemediğini söyledi. Şuan saçlarım ilk uzattığımden daha seyrek. Bende zaten psikolojik oldu. Resmen depresyona soktu. Saç dökülmesinde stres ön planda.Stresi yendikten sonra dökülme büyük oranda azabilir ama bir türlü yenemiyorum. Şu netten uzaklaşşsam yeneceğimde. Neyse şu an bioxin şampuan kullanıyorum ama saçlarım hala dökülüyor. Özellikle duşa ve lavaboda saçlarımı taramaya korkuyorum dökülecek diye ama mecbur tarıyorum Bu sıralar başka bir dermatologa görünmeyi düşünyorum Neyse olmazsa önümüzdeki yaz başı 3 e vururum saçları. Aslında saçların dökülmesini hiç kafaya takmayacaksın. O zaman psikoloji düzelebilir