gncemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenin tüm detaylarını 1 yıllık gelir kaydı ve aylık adwords bütçenizide PM alabilirmiyim. Ciddi ilgilenebilirim. Tam detaylı atabilirsen süper olur.
alperen060 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aylık adwords bütçenizi ve detayları p.m. alabilirmiyiz
irtibat numaranızı da iletebilirmisiniz.
inş. istanbul'sunuzdur
BaRoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adwords masrafı, tedarik nasıl gerçekleşiyor, bu konularda detaylı bilgi alabilirmiyim site adresi ile beraber.
PiEycPi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenin tüm detaylarını 1 yıllık gelir kaydı ve aylık adwords bütçenizide PM alabilirmiyim. Ciddi ilgilenebilirim. Tam detaylı atabilirsen süper olur.
crytek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adwords masrafı, tedarik nasıl gerçekleşiyor, bu konularda detaylı bilgi alabilirmiyim site adresi ile beraber.
Valletta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kusura bakmayın ama neden o kadar kar eden bir site satılır ?
bakyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tüm detayları pm alabilirmiyim
Hublot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üslubunuzu düzeltin. Size ait böyle bir site olduğunda satmazsınız. Kişi sitesini satıyor, herkes bilgi isterken siz gereksiz bir soru soruyorsunuz.
Bu gereksiz sorular, site satışı bölümünde çoğu kişi tarafından sorulmaktadır.
Mesajımı anladığınızı umuyorum, konu sahibinden özür diliyorum konusunu kirlettik.

Satış raporlarını isteyen arkadaşlara yarın ofisten detaylı olarak pm atacağım..

@Hublot konuda bu tarz yorumların olacağını iyi biliyorum. Daha öncede bu tarz yorumlar geldi ama sizde/bende biliyoruz ki arkadaşın kötü niyetle değilde merakından sorduğunu ama cevabın yeterli olmuş teşekkürler
+para, para ile kazanılır.
@Valletta dostum kötü niyetin yok farkındayım. soruna cevap şudur; farklı alanlarda da çalışıyoruz ve yatırım yapılması gereken çalışmalar. Ayrıca iç giyim işinde toptan, dropshipping olarak devam ettiğimiz için perakende siteye ayıracak vaktimiz çok olmuyor site boş durup gerileyeceğine hakkını verebilecek birinin elinde büyümesi daha iyi olur diye düşündük..