forex ciddi bir bir yatırım aracıdır. Eskiden lider forex vs vardı kapandı yasaklandı vs oldu. Forex firmalarının bazıları eskiden yunanistan yurtdışında kurulup türkiye'de satışı olurdu. BDDK ve SPK sonra el attı. Atmasa idi durum vahim olurdu.
Konuya gelecek olursak; Forex bilgisi için yatırım yapacağın kuruluşun sermayesi, ortaklık yapısı, teknik analiz, temel analiz, grafik yorumu iyi olmalı bunları nerden mi biliyorum 6 yıllık tecrübem ve Bankacılık sermaye piyasası okumamla edindim. Elinde zar zor biriktirmiş vatandaşımızı yanlış yönlendirmeyelim. Yazık günah ! Arkadaşım memur başka sektörde 25 yıllık borsa birikimi ile 200.000 TL kazandı ama ne kadar sürede derseniz 10 yılda o kadar kazandı uzun vadeli ve ciddi para yatırdı hergün cnbc-e takip ederdi vs. fazla söze gerek yok sanırım.
Dipnot: sistem kazandırıyor diye bişi yok sen bişi yapmadan
yorumunuzdan hiç birşey anlamadım, konuma gelecek olursak siz bana 100 dolar ödüyorsunuz haftalık ve ben EXPERT ADVISOR (EA) yazılımımı hesabınıza bağlıyorum haftalık ortalama 300 USD kar ediyorsunuz.
başka birşey yapmanıza gerek yok
Sinyal programınız, kullandığınız firma vs bilgileri rica ediyorum. + skype
kullandığım firma İKON MENKUL sebebi ise yazılımımız için uygun spread oranları aldım o yüzden sunucu problemleri vs yaşamıyorum hesabınızı açmadıysanız hesap açmadan önce sizin için görüşebilir size uygun spread sağlanmasını sağlayabilirim (emin değilim tahmin ediyoum benimle aynı spreadi verirler diye düşünüyorum). sinyal programı değil OTOMATİK AL SAT YAPAN VE POZİSYONLARI KENDİ KURALLARINA GÖRE KAPATAN YAZILIM expert advisor kullanıyorum.
özel mesaj ile investor yollayacağım.
investor şifreni alabilir miyim takip etmek istiyorum durumua göre sistemine dahil olabilirim pm ile atarsan sevinirim
özel mesaj ile iletiyorum.