conquer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu fiyatlara kimsufi yada soyoustart'dan hizmet almanız daha mantıklı olur. Destek ile ilgili de türkiyeden yine biriyle anlaşıp kurulumlarınızı yaptırırsınız. Aksi taktirde şikayet konularında ucuza kaçıpda maduriyet yaşayan daha sonrada buradaki firmalara şikayet konusu açılan bir sürü örnek mevcut. Bunun ana sebebi maalesef ucuza kaçıyor olmanız. 50-60 tl gibi bir fiyata kaliteli bir sunucu olmaz. Dedicated sunucuların aşağı yukarı tükettiği elektrik zaten 50-60 tl'den aşağı düşmüyor.

Söylemedi demeyin. Türkiye lokasyon bu fiyata hizmet vereceğini iddaa eden arkadaşlar varsa bir kaç gün sonra burada şikayet konusu açılacak olan arkadaşlardan biridir. Kalite sunması mümkün değil. Hatta sizinde bu fiyata kalite bulmanız mümkün değil. VDS olarak hizmet almanız en sağlıklısı. Bu fiyatlara kaliteli dedicated olsa kimsenin vds kiralamaya ihtiyacı olmaz zaten herkes alır.
Diyorum ya zaten amaç site barındırmak vs değil. Rar dosyalarını indirmelerini sağlayacak. Buldugum firmada fransa lokasyonu olarak sağlıyor bunu. Vds de hattı işgal edince diger hesaplar sorun yaşıyor.
zcode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yandex Disk veya Google Drive kullanmanızı tavsiye ederim. Aylık 10$'a 1TB alanınız olur. Hem de veri kaybı probleminiz olmaz.
Hocam onlara bağlı kalmak istemiyorum. Projenin bir aşamasında indirme hızında limitlendireceğim ve daha hızlı olmasi adına 2. sunucuyu aktif edeceğim çok cüzi bir miktara bunu sağlayacağım bundan dolayı direk indirme şeklinde hizmet vermesi gerek.

RmznAydin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle merhaba

Bu fiyata dedicated olur mu " Evet olur ". Fakat %90 sorun yaşarsınız. Dedicated yerine vds aramanız daha iyi olur. Bu fiyata dedicated alırsanız garantisini veriyorum her türlü sorun yaşarsınız. Bahsettiğiniz sunucu zaten yaklaşık 60-70 tl lik elektrik harcıyor. Aldığınız da memnun kalmazsınız haberiniz olsun. Benden söylemesi. Karar sizin.
Amaç site barındırmak değil. Sadece rar dosyalarının indirilmesi icin uploadı yapılacak. Kimsufi soyoustart gibi fransa lokasyon firmalar bunu sağlıyor. Amaç diğer arkadaşların hizmet kalitesini etkilememek için ayrı hatta hizmet almak.
WPHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu fiyata dedicated "olmaz". Hee belki olabilir. Intel Pentium 3 ya da Pentium 4 halen kiralayan varsa o olabilir bir ihtimal.
Site barindirmalayacak üst düzey bir şey istemiyoruz. Vds ayarında olması yeter. Sadece rar dosyaları upload edilecek ve paylaşılacak. Şu an bulunduğumuz firmanın hatları temiz ve hızlı ama bizde paylaşımı yapıyoruz 2-3 gb olanlar var. Hani bunlar oyunda değil ek geliştirmeler. İndirende çok oluyor bu sefer hattı biz işgal ediyor ve onların hizmetinde yavaşlamalara neden oluyoruz. Vds ayarında sadece depolama icin kullanılacak. Sitemiz üzerinden indirilmesi önemli. Başkalarına rahatsızlık vermeden bu işi devam ettirmek istiyoruz.
Tüm arkadaşlara diyorum Türkiye lokasyon demedim ben Türkçe destek istediğim icin yerli firma arıyorum. Zaten kimsufiden belirttiğim fiyata alabilirim. Amaç sadece ayrı hata sahip olmak. Diğer hizmetlerin kalitesinde sorun yaşamaması için arıyorum
Yıllarca gitmeyecek bu şekilde daha sonra kaliteli bir yerde birleştirmek amacım ama ne bi sponsorumuz var ne de bir destekçimiz. İllegal site olsak bu kadar emekle tutturmuştuk şimdiye kadar. Öğrenci adamız yiyeceğimiz parayı sürekli buraya veriyoruz. Aylardır geliştirmeye çalışıyoruz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:24:50 -->-> Daha önceki mesaj 14:56:47 --

Burada bana bilmiyormuş gibi muamele yapmanın lüzumu yok. Ben sizden dell r410,710 cihazları 50-60 tl ye bana kiralayın demedim. Aradığım yurt dışı lokasyonu zaten. Aracı şeklinde firma arıyorum. Hani bi sorun olursa arayıp sorabileceğim birileri arıyorum.
Kalkmış bana cihazın günlük enerjisi şu kadar bu kadar demenizin lüzumu yok. Bilmiyorum dedim dedigim konuysa kurulumu. Bi aylık fatura hesaplamadığınız kaldı.
Aradığım ram acisindan degil depolama alanında bir sunucu storage sunucu da denebilir. Sadece depolama icin kullanılacak bir makina. 1 php uygulama bile kurulmayacak sadece vestacp icin ayarlanacak cihaz. Amaç ftp bağlanmak.
Benim bilmediğim şey yabancı dil. Makina gitti desek nedenini soramam anlatamam derdimi. Ama bir arkadaşın dediği mantıklı gider makinayı alırım destek olacak birini de bulurum. Kimsufi veya hetzner den kiralarım makinayı.
Teşekkürler.