Merhaba,
Daha önce bu tarz konu açmıştım ama şu an tekrar açma gereği duyuyorum.
Not: Alım konusu değil fiyat araştırma konusudur. Masraflarımız sona erince (kısa vadede 2 ay gibi duruyor) vds yi bırakıp dedicated sunucu kiralayacağız.
Site barindirilmayacak, ram e ihtiyaç duyulmuyor, dosya barındırmak için kullanılacak.
Trafikten dolayı sorun çikarmayacak bir hizmete ihtiyacımız var. Günlük aşağı yukarı 90-100 tekil hit var dosyaları idare etmesi amacıyla vds de barındırıyoruz. 1 haftalık trafik tüketimi yaklaşık 60-70 gb arası. Geçen ay 15 günlük sürede 100 gb dan fazla trafik tüketti dosyalar.
Fiyat: 50-60 TL üstü olmamalı. Bu fiyata dedicated mi olur demeyin olur. Sonuçta sitemizi burada barindirmayacagiz. Sadece başkaları rahatsız olmasın diye onların hizmeti aksamasın diye taşıyacağız.
Depolama alanı 150 gb kadar olmalı en azından. Ram 2 gb bile yeter. Sadece sorun çıkartmaması gerekli.
Bilgi: Türkiye'de bunu sağlayan bir firma var araştırıyorum ve başka sonuç çıkmazsa o firmadan alacağım zamanı gelince.
Yurt dışında ovh/kimsufi ve hetz almanya firmalarında bu fiyata makina buldum. Ama yönetimi hususunda bilgi sahibi değilim ve sorun olunca destek alabileceğim firmalar arıyorum.

Hatırlatma: Sadece fiyat araştırma konusudur. İleride bu teklifler değerlendirelecektir.
Hayırlı işler, iyi forumlar