BillGates adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala burasıyla çalışıyorum diyor ya, kardeşim bu forumdaki insanlar gerizekalı değil. Bir şeyin reklamını yaptığını 1 kelimenden anlayacak insanlar. Hala bizi kandırmaya çalışıyorsun.

Benim sitem benim firmam ya da bu firmada çalışıyorum desen kimse bir şey demiyecek zaten, niye böyle yollara başvuruyorsunuz anlamıyorum.
Bill sahibi olsaydım iyi olurdu da, sen neyin peşindesin onu çözemedim. Benim işim telekomünikasyon. döner salonuna ortağım oranında dönerini 1 dönerden alıyorum. sana bir şeyleri ispatlamak gibi bir mükellefiyetim yokta. bence bilgin varsa paylaş yoksa sus. bu tip yerler bilgi paylaşımı içindir. ben arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum. en iyisini kendisi bilir illaki fikir paylaşım yeri burası. ben adamlara ne zaman mail atsam cevap dönüyorlar. ancak dün arkadaş söyleyince web sitesinden attım banada yanıt dönmedi. email attım sitelerindeki iletişim formunda sorun olduğunu söylediler. her neyse konu amacını aşmasın.