looserJack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım haklısınız.. Sağlık sitelerimden bir tanesi ortalama günlük 25 - 30 tl küsür geliri vardı. Günlük 4k civarıda organik hiti vardır. Sitenin özellikle cinsel sağlık kategorisi uçlarda, hatta bazı sayfalar 30-35 milyonluk hacimli kelimelerde ilk sırada.. Son 1 ay baktığımda bu cinsel sayfalarda hiçbir reklam gösterimi yapmıyor adsense. Daha öncede alakasız olsada yapıyordu.

Özellikle son ay tüm sitelerde ciddi düşüşler var. Ayrıca mobil adsense olayında ciddi başarısızlar, bugün beta olarak başladıkları ''eşleştirilen içerik'' reklam türünü denedim,bu bildiğiniz wp bloglardaki benzer makaleler kısmı. Lakin en kötü wp benzer yazı eklentisi bile ilgili makaleye yakın yazılar paylaşır..

Google sağolsun tamamen alakasız yazılar eklemesini geçtim yemek tarifi sayfama düzenli seksin faydaları yazılarımı eşleştirilen içerik olarak veriyor Ayrıca reklam türünün mobil arayüzünü görseniz telefonun bataryasını çıkarırsınız o an.. ( Bu konuda biraz kafa yorduk sonuç şu sanırım ; mobil reklamlar yanlışlıklada olsa tıklanabiliyor ve adsende birimi mobil reklam analizinde işi çok sıkı tutuyorlar)

Yani uzatmıyım adsense olayından benden ciddi anlamda vazgeçmeyi düşünüyorum.. Tamamen insanların zamanlarını saatlerce emeklerini kullanarak adeta kanlarını emmekten başka bişey değil, şuan kimin sitesine baksak yerlerde..
Yüksek trafikli olduğumuz için video önü adsense hakkı aldık.Ama onda da değişen pek birşey yok.Reklam modellerinin hepsi görünmüyor.Birde video reklam olayında Adx firmalarının tekeli olduğu için kaymağı onlar yiyor.Teknik olarak ne kadar kafa yorsakta bu soruna dünya gözünde ki değerimizi ülke olarak baz alınca hepsi boşa gidiyor.Irak ayarında ki TBM'si olarak ülkeyiz.Nasıl İran'da Kuzey Kore'de yada benzeri ülkelerde bilişim sektörü gelişmemişse bizden de gelişmemiz beklenmiyor.