sitenizin toplamda 419bin backlinki mevcut
bu linkler 3.330 siteden çıkmış durumda. kısacası domaininiz çöp durumda ya disavow yapıp kurtarmaya çalışacaksınız. yada bırakıp gideceksiniz.
Hocam domain çöp edilebilecek bir domain değil, tüm kelimelerde organik 1-2.ci sıralardaydı şimdi çok geriledi demek bundanmış. Kurtarmaya çalışacağım ama nasıl yapacağımı tam bilmiyorum.
hocam galiba sitenize antiseo çalışması yaptırılmış. bu rakipleriniz tarafından da yapılmış olabilir belkide siz seo yapıyorum derken yanlışlıkla da yapmış olabilirsiniz.
Hocam kendim seo çalışması falan yapmamıştım, rakip konusu benim de aklıma geliyor şimdi.
Yok dostum anti seo değil yapılan

..
muhtemelen siteniz hacklenmiş, alt klasör oluşturup o klasör içine html sayfalar eklenmiş ve o sayfalara backlink çalışması yapılmış.. Gördüğünüz backler o html lere gidiyordur muhtemelen..
Hocam teşekkürler fakat bunu nasıl temizleyebilir ya da nasıl kontrol edebilirim? Yardımını bekliyorum. FTP üzerinden mi kontrol etmem lazım herhangi bir hack durumu olmamıştı
Google sitenizi hacklenmiş olarak kabul etmeden temiz bir kurulum yapıp. ***** olmayan eklenti ve temalar yükleyin.
Hocam eklentilerimin ve temamım hepsi premium, uyduruk bir site değil yani kötü iş yapmıyordum. Nasıl düzeltebilirim?