Cinan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar arkadaşlar.

Steam sistemini az çok araştırdım. Kütüphane mevcut. Orada oyunlarımız duruyor satın aldığımız. Ve başka bir yere gitsekte oraya indirebiliyoruz vb.

Peki benim merak ettiğim konu forumda oyun satanlar var. o oyunu bizim hesabımıza nasıl gönderiyorlar?

ayrıca steamden oyun almanın avantajları nelerdir? (emeğin karşılığı, multiplayer oyun seçeneği bunları biliyorum)

teşekkürler.
1- Oyun orijinal oluyor
2- Her türlü güncellemeleri anında indirebilirsin
3- Oyun CD'si ile ilgili yaşayacağın hiçbir problem yok
4- Steam Cloud destekli oyunlarda oyun bilgilerin internette de saklanır. Yani oyunlardaki ilerlemelerini format ya da olası bir oyun hatası sonucu kaybetme durumu olduğunda Steam otomatik olarak geri yüklüyor.
5- Oyun dosyaları bozulduğunda tekrar indirmeden, onarım emri verip oyunun bozuk kısmını düzeltebilir.
6- Arkadaşlarınla oyun oynayabilir, oyun içi mesajlaşma ve sohbet seçeneği, canlı yayın, ekran görüntüsü, oyun içi internet tarayıcısı özelliklerini kullanabilirsin.
7- Steam'de Topluluk Pazarı destekleyen oyunların kendi ekonomisi vardır. Alışveriş, yatırım gibi para kazandıracak işlemler yapabilirsin.
8- Orijinal oyunları piyasa fiyatından kat ve kat ucuza alabilirsin. (Summer Sale, Winter Sale, Black Friday Sale...)
9- Oyun hakkında her oyuna özel yaratılmış portallarda paylaşım yapabilir, paylaşımları takip edebilirsin.
10- Oyun hakkındaki haberleri oyunun kütüphane sayfasından takip edebilirsin.
11- Bunların hepsini oturduğun yerden yaparsın.