(adüt kumar cinsel sağlık vb alım yapmıyoruz)

1.site:
Sitenizin Pagerank Değeri: anında index alır
Sitenizin Alexa Değeri: dünya 700k tr 13k (site özel ip'de bulunuyor)
Sitenizin Günlük Tekil Hiti: 300-1k arası ilgi çekici haberle 2-4k arası oluyor. eklenen haber anında indeks alır. sitenize faydası çok olur.(bazı haberlerde internette referans alınan sitedir)
Sitenizin Yaşı: 7 ay
Sitenizin İçeriği: eğitim kamu haber
3 aylık link: 70 TL
Yazı sitenizde minimum kaç ay kalacak : Ömürlük
Ödeme Alabileceğiniz Yollar: Ziraat, Halkbank, Enpara, İşbankası, Garanti, Paypal
Ek Notlar: Sitenin ful özgün olması ve hiçbir yapay seo vs işlem yapılmaması nedeniyle sitenize mutlaka + katkı yapacaktır.

2.site:

Sitenizin Pagerank Değeri:
Sitenizin Alexa Değeri: dünya 600k tr 8k
Sitenizin Günlük Tekil Hiti: 1.5k - 2.5k
Sitenizin Yaşı: 7 ay
Sitenizin İçeriği: şirket firma telefon rehberi Domain Authority 11
3 aylık link: 100 TL
Ödeme Alabileceğiniz Yollar: Ziraat, Halkbank, Enpara, İşbankası, Garanti, Paypal
Ek Notlar: Sitelerin ful özgün olması ve hiçbir yapay seo vs işlem yapılmaması nedeniyle sitenize mutlaka + katkı yapacaktır.
Sırf tanıtım satılsın diye alexa pr vs kasılan sitelerden değildir.
Özellikle 2. site firmalar şirketler ticaret yapanlar için + müşteri bile kazandırır ve google aramasında kendi sitenizden önce bile çıkabilir.

3.site:

Sitenizin Pagerank Değeri: Domain Authority 8
Sitenizin Alexa Değeri: dünya 2m tr 28k (site tekrar güncellenmeye başladı hızla düşüyor alexa değerine aldanmayın kaliteli full özgün)
Sitenizin Günlük Tekil Hiti: 200-300
Sitenizin Yaşı: 1.5 sene
Sitenizin İçeriği: kpss-eğitim-kamu (site özel ip'dedir.)
3 aylık link: 60 TL
Ek Notlar: Sitelerin ful özgün olması ve hiçbir yapay seo vs işlem yapılmaması nedeniyle sitenize mutlaka + katkı yapacaktır.
Sırf tanıtım satılsın diye alexa pr vs kasılan sitelerden değildir.