Son başarısız ve anlamsız translate çevirisinden sonra Türkçe yazıp gönderdim ama bayağı olmasına rağmen halen dönüş alamadım :/ İnş olumlu bir dönüş alırım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:50:41 -->-> Daha önceki mesaj 21:49:26 --

ozmencelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@wdelen

hi it is xxxx . im an android devoloper and my devoloper account mail xxxxxx. i have a trouble kind of terminated account by some reasons about Content Policy and Developer Distribution Agreement and etc.. So im newbie and really my english is not enough to understand what i have to do for figur it out and get my account back. Thats way i need turkish customer service to assist me then..

Yukarıdaki xxx kısmına adını soy adını ve diger 2. xxxxede google play hesap mail adrsini yazman yeterli

umarım yardımcı olmuşumdur

pardon hızlı yazdığından bir iki yazım yanlışı yapmıstım düzelttim son halini kullanabilirsin.

Çok ama çok teşekkür ederim,ellerinize sağlık.Şu yazdığım Türkçe mesaj eğer olumlu bir sonuç getirmezse hemen sizinkini deneyeceğim.Tekrardan emeğiniz için teşekkürler