Videolarımı alması, editlemesi, indirmesi değil de yüksek trafikli benimkinden başka sitede yayınlayıp, kendisi para kazanıp, benim boşa trafik almamı sağlaması sıkıntı. Ama yıllık 1000 video için kimse oturup bunu yapmayacaktır diye düşünüyorum. Bunu engellemenin yolu yok doğru mu anladım?
Aynen yolu yok.
Cevabinizi hangi sorum icin oldugunu cidden anlamadim, konu daha fazla karismamasi icin, dogrudan kendi sorumu sorayim:
VOD hosting yapiyoruz diyelim, Web sunucumuza gelen ziyaretciye ozel (ziyaretcinin IP adresine gore ) VIDEO`nun linkini VOD sunucusundan istedik ve gelen VIDEO linkini sitemizde embed olarak cagirdik. Bu sistemde VOD sunucumuz uzerinden istemedigimiz ucuncu sahislar kendi sitelerinde nasil video izletecek?
@GENELE
Konu sahibinden ozur dileyerek bu Video dosyalarini korma sorununu burada tartismaya devam ediyorum, muhtemelen konu sahibininde ileride cok isine yarayacak bilgiler cikacak bu tartismadan.
Engellemenin imkanı yok. Nasıl yapıldığını söyleyemem çünkü kendime ait yayınlarda bulunuyor peşinden koşamayacağım.