YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Whopper menü yedim daha geçen gün bu olaydan önce. Bugün olsa yine yerim ben at etini sevdim sanırım

Hocam burger'da benim aklıma takılan asıl problem hijyen konusu bu konuda ki dikkat hakkında detay alabilir miyiz sizden. Burger da çalışan bir arkadaş Kolayı buzsuz isteyen bir müşteriye yanlışlıkla buzlu verdiğini müşterinin de buna tepki göstermesinden sonra müşteriye gıcık olarak mutfak tarafında buzu bizzat eliyle avuçlayarak çıkartıp geri verdiğine mutfakta ki olaya tanıklık edenlerin de buna güldüğünü falan söylemişti. Bu örneklerden sadece biri, arka tarafı göremiyoruz malum her ne kadar sevsemde bu konudan müzdarip yiyorum ürünlerini açıkcası bu konuda denetimler vs var mı.
Bir kaç şubede titizlik konusunda sorunlarla karsılasmıstım farklı illerde konuyu bildirdim uyarı verilmiş şubelere. Bu konuda merkez yönetim oldukça hassas bütün şikayetleri değerlendiriyorlar.

Bahsettiğiniz konu ise çalışanlarla alakalı açıkçası aynı şubeden yiyorsanız sürekli sağlık konusunda bir problem yaşayacağınız düşünmüyorum. Ama sorumlu müdürler çalışanlar konusunda oldukça katı kişiler oluyor. Zaten çalışan kişilerin tavırlarından belli oluyor. Bu yüzden şubeye personel alımlarında sivri kişilikleri kesinlikle barındırmıyoruz.