Messi bak tekrar yazim;

eğer cep telefonu ile ilgili tanıtım yazısı aldın bu 10. sıradan girdi günde buna google dan 100 hit geliyor.

O sayfanın artık bir değeri var. 10 sırada oldugu için bir değeri var,backlinklerle bir değeri var ve google dan gelen hit kadar bir değeri var vs. bunların toplamı kadar değeri.

bu yazı sana pozitif etki edicek.

eğer 50. sıraya giderse bu yazı Negatif etki etmesi başlangıçtaki pozitif etkinin kalkması yada azalması.

yada yazı 200 sıradan girebilir google dan hiç hit almaz backlink yoktur vs.. başlangıçta hiç bir değeri olmaz sana pozitif katkı yapmaz. 500 sıraya gitse bir şey değişmez.

Onun dışında hit gelmesi olayında googleın linklere tıklandıgını takip ettiğini düşünmüyorum.Ona bakarsan hacklinklerde etki etmemesi gerekti.Onu uyduran uzman seocu arkadaşlar bunu açıklayamıyor.

Zaten bir yazıya google dan hit geliyorsa o sayfa değerlidir ve doğal olarak sana bir hit gelebilir...yani hit gelmesi olası normal bir sonuç

bunlarda benim görüşüm herkesin farklı olabilir tabi.

son olarak başka bir örnek verim .

nedir kelimesinde 1. sıradasın günde 1 milyon hitin olsun.

ali kelimesinde günde 10 aranması var ama bunu daha sitene eklemedin.

Google a " nedir ali" diye konu girdiğinde eldeki verileri değerlendiricek. muhtemelen ilk sıradan sokucak o kelimeyi ...

Buna bağlı olarak ana çok aratılan kelimede kaçıncı oldugunla diğer kelimelerdeki konumlar etkilenicek ...