Bugün de yollayacaktın tavrımdan mı yollamadın? Bana özel mesaj ile amsterdama gittim yollayamadım diyen sen değil misin. Bana özel de amsterdama gittim diyen sen değil misin.
Sana özel mesajdada dedim ki bu notebook 15 yaşında çocuğa gidecek heyecanlı istiyor işte biliyorsun, aldım gönderdim notebooğunu senin yüzünden 2 gün bekledi çocuk.! Çocuk o daha çocuk anlıyor musun. Bizim bildiğimiz insan, hele ki kendinden beyefendi diye bahseden insan sözünde durur, senin yaptığına bizde başka birşey derler de şimdi ben söylemeyeyim.
Şimdi kargoya gidiyorum, birazdan kargoda olacağım, bugün gidemedim sabah gideceğim, akşama kesin gideceğim diye 4 kere bana kargo yolunda olduğunu söyleyip de sonra kıvıran sen değil misin!
Özel mesajlarımı göreceksin, forumda dolanacaksın cevap vermeyeceksin, sabah 8 de amsterdama gittim kusura bakma yollayamacağım diyeceksin, sonra yollayacaktım da vazgeçtim diyeceksin. Bak arkadaşım senin karşında 35 yaşında adam duruyor, çocuk değil, hele hele serseri hiç değil. Sana laf yetiştirecek vaktim de yok, ne halin varsa gör.
Seninlenle laf yaristiracak değilim bir şey bilmeden fikir yürütme satmiyorum desem ne diyeceksin hiç bir hakkın yokken yaygara çıkarıyorsun. Gerçekten arkadaşa kargoya vermesi icin notebook u bıraktım daha önceki mesajlarimdada acikladim. Bazı şeylere farklı açıdan baktığın için yanlış anlaşılmalar oluyor.
Şunları netlestirelim
1.seninle ilk konusmamizdan itibaren senden kesinlikle para istemedim. Kapıda ödemeli gonderecektim daha sonra güvenip kabul ettim. Kafamda soru işaretleri vardı. İnsanlara iftira ve hakaret etme.
2. Bilgisayar benim istediğim kişiye satma ozgurlugum var. Kapora vs vermiş değilsin.
3. Tekrar söylüyorum kargo şubesi ters tarafta yolum düşmedi. Bu nedenle teslim edemedim.