Uyarsan kimse sana burada birşey demez, sen burada pazarlaam yapıyorsun arkadaşın zayıf noktasından faydalanarak, diğer arkadaş ise esprili bir şekilde senin sisteminin işe yaramayacağını söylüyor. Kısacası bu kadar alevlenmene gerek yok, alevlendiğin kişi 1 hata yaptıysa sen onun 10 mislini ondan önce yapmışsın.
Konuyu açan arkadaşa ise önerim şu;
17. sıraya gelene kadar yaptıkların doğru fakat bir yerde bir hata yapmışsın ki o sıralamadan seni 500 dışına atmış. Bunun bir çok nedeni olabilir. Kelime zorluğu, yetersiz içerik, alınan linklerin kalitesizliği, fazla link alınması, anahtar kelime hatası ve en önemlisi site yeni olmasına rağmen kısa sürede oraya gelmen(Bu en büyük hatadır, kimse kimsenin babasının oğlu değil, yeni bir internet sitesi hoop diye google zirveye çıkarmaz. Ön sıralara alır bir süre dener ve daha sonra biraz geriye atar zamanla ilerlemeni gözlemler.) Kısacası yeni bir internet sitesine yaptığın bir çok yanlış var ki bu şekilde olmuş.
Hocam site aranma hacmi düşük anahtar kelime odaklı. Şirket web sitesi olduğu için hemen yükselmiş olabilir. Yurtdışından free tanıtım yazısı yayınlayan bir iki yerden yazı aldım . Bir iki tanede pr1-0 türk güncel sitelerden aldım . Anlayamadım 😔