-

Yeni yılın ilk hediyesi DATABİR'den her grup için 5 sipariş sonunda yapılacak çekilişte her katılımcı mutlaka bir ödül kazanacaktır.

Kampanyamızdan yararlanmak için alttaki vds paketlerinden herhangi birini en az 1 aylık satın almanız yeterlidir.

Sektörde 6 yıllık tecrübe, 0 şikayet ve güvenilir alt yapısı ile gerçek anlamda performans serisi sanal sunucularımız bolca stoklarımızda mevcuttur.

## TOPLAM 10 ÖDÜL ##

3 Aylık hizmet alımlarına katılan 5 kişiye.( Her katılımcı bir ödül alacaktır )

1 Kişiye: Lenovo Tab 2 A7-10 Tablet !!! ( Quad-Core Cpu )

1 Kişiye: WD 750GB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk

3 Kişiye: Sandisk Cruzer Blade 16GB Usb Bellek

###----------------------------------------------------------###

1 Aylık hizmet alımlarına katılan 5 kişiye( Her katılımcı bir ödül alacaktır )

1 Kişiye: 50 TL Migros Alışveriş Kartı

2 Kişiye: Sandisk Cruzer Blade 16GB Usb Bellek

2 Kişiye: PowerBank Şarj Cihazı Aleti 2600 Mah

*Tüm hediyeler ücretsiz kargo ile faturası ile birlikte adresinize gönderilecektir.

Sanallaştırma yapılan tüm sunucularımız 24 Çekirdek Xeon işlemciler ve 8/12 adet 15K sas diskin Raid 1+0 ( Hem performans hem yedeklilik ) olarak yapılandırılmaktadır.

Network üzerinde hiç bir şekilde oyun,radyo,teamspeak,irc satışı olmadığı için gerçek kalitede bir hizmet alırsınız.

Sunucu haricinde size ne veriyoruz ?

* 10 GB FTP yedekleme alanı
* Ücretsiz teknik destek ( İşletim sistemi ve kontrol paneli bazında )
* Ücretsiz site taşıma hizmeti
* Yeniden kurulum paneli DATABİR KONTROL PANELİ ( Yeniden kurulum, kvm,reboot ve daha fazlası )
* Ücretsiz RDNS kaydı

VDS PAKETLERİMİZ LİNUX/WİNDOWS & GENEL ÖZELLİKLER:

• Wmare Esxi Alt Yapısı
  • 24 Çekirdek Xeon işlemciler
  • 96/128 GB RAM BELLEK
  • 8/12 Adet 15K Sas Disk
  • HP SUNUCULAR + RAİD 1+0
  • 1+1 GBPS Premium Network

VDS 1 :1.5 Ghz İşlemci / 512 MB RAM / 30 GB DİSK / 200 GB TRAFİK AYLIK: 35 TL = LİNUX SATIN AL / WİNDOWS SATIN AL

VDS 2 :2.5 Ghz İşlemci / 1024 MB RAM / 50 GB DİSK / 300 GB TRAFİK AYLIK: 45 TL = LİNUX SATIN AL / WİNDOWS SATIN AL

VDS 3 :3.5 Ghz İşlemci / 2048 MB RAM / 70 GB DİSK / 400 GB TRAFİK AYLIK: 60 TL = LİNUX SATIN AL / WİNDOWS SATIN AL

VDS 4 :4.5 Ghz İşlemci / 4096 MB RAM / 90 GB DİSK / 600 GB TRAFİK AYLIK: 90 TL = LİNUX SATIN AL / WİNDOWS SATIN AL

VDS 5 :5.5 Ghz İşlemci / 5120 MB RAM / 120 GB DİSK / 750 GB TRAFİK AYLIK: 105 TL = LİNUX SATIN AL / WİNDOWS SATIN AL

VDS 6 :6.5 Ghz İşlemci / 8096 MB RAM / 150 GB DİSK / 1200 GB TRAFİK AYLIK: 150 TL = LİNUX SATIN AL / WİNDOWS SATIN AL

FİRMAMIZ HAKKINDA

Ticari Ünvan: DATABİR İNT. VE BİLİŞİM HİZ. TİC. LTD. ŞTİ
Mersis No: 0271080451300012
Vergi Dairesi: Kurtdereli VD
Vergi Numarası: 271 08 04 513
Ticari Sicil No: 18106
Yetki Belgeleri: ALT YAPI İŞLETMECİLİĞİ,İNTERNET ERİŞİM SAĞLAYICILIĞI,YER SAĞLAYICILIĞI BTK'dan SORGULA - TİB'DEN SORGULA
Adres Bilgileri: Eski Kuyumcular Mah. Tevfik Sağlampaşa Sokak Ferah İşhanı Kat:3 Karesi/Balıkesir

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefonlar: 0266 606 06 10
Telefonlar: 0850 302 59 93
Mağazamız: www.databir.com
E-Posta: info@databir.com ( Şikayet abuse@databir.com )

SOSYAL MEDYA

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Databircom/
TWİTTER : https://twitter.com/databircom
FLİCKR : https://www.flickr.com/photos/97134087@N05/

KAPANCI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yardım sever güvenilir bir arkadaş. Bir adet hosting satın aldım.
ClubMusicTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendilerinden Co-Location hizmeti almaktayım, Halil Bey işinin ehli ve güler yüzlü bir insan. Tavsiye ederim..
ozguweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kiralık sunucu hizmeti alıyoruz. Firma sahibini birebir tanıyorum hem komşu hem de ticaret münasebetimiz var kendileriyle. Hem kaliteli hem de güleryüzlü hizmet arayanlar için önerebileceğim tek firmadır
malpp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Databir.com piyasadaki ender kuruluşlardan biri. Gerek kurumsal kalitesi gerekse profesyonelliği üst düzeyde. Gerekli çözümleri tarafımıza uygun ve kaliteli fiyattan sağlamaları konusunda kendilerine teşekkür ediyorum. Tavsiye ederim.
Eror71 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün ofisine uğradım sağolsun çok misafir perverler. Müşterilerine de aynı şekilde davrandıklarına eminim. O açıdan gönül rahatlığıyla hizmetlerinden faydalanabilirsiniz
anfidya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım 1 1,5 yıldır hizmet alıyorum. EN ufak sorun yaşamamışımdır.
MiraHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Meslektaş olarak Balıkesir'de bizzat ziyaret etmişliğim vardır. Halil arkadaşımız işini severek ve özenerek yapan birisidir. Takipteyiz
RenkTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar kesinlikle çalışmanızı tavsiye ederim. Aynı gün kurulum yaptılar, yedekleri taşıdılar, yedekleme sistemini kurdular.. Daha ne yapsınlar. Bazı datacenter'ların (isim vermeyeceğim) yapamadığı konuları bile çözüm bulup anında çözdüler.

Teşekkür ederim kendilerine ilgi ve hizmetlerinden dolayı..
betho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Halil bey güler yüzünüz hızlı ve kaliteli hizmetiniz için gerçekten çok teşekkür ederim Sunucularımı size emanet etmiş olmaktan dolayı beni hayal kırıklığına uğratmadınız , her türlü sorunuma anında akılcı çözümler üreterek maddi ve manevi anlamda kazanmama vesile oldunuz tekrar teşekkürler

Kalite ve hız ile beraber üstün seviyede güven duygusunu yaşamak isteyenler için adı gibi data işinde bir numara diyebilirim gerçekten databir.........
oguzuslu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet sunucumuz var - %100 müşteri memnuyeti üzerine çalışan ekonomik ve kaliteli bir firma.

Gözünüz arkada kalsın istemiyorsanız eğer Databir mantıklı bir seçim olacaktır.
manas1978 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendisi çok ilgili bir satıcı tavsiye ediyorum ayrıca ilgisi için teşekkürler...
cemalcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 aylık vps hizmeti aldım. İlk vps alışım olduğu için arkadaş bana yardımcı oldu bu konuda işinde uzman ilgili bir arkadaş
Cycles adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paket satın alınmış ve arkadaş teslim etmiştir. Hızlı kurulum için teşekkür ederim.
Good adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet alındı. Oldukça ilgili ve hızlı bir çalışma yapısına sahipler. Teşekkürler.
ukayl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet sunucu kiralandı ve taşıma işlemi yapıldı.
marzenbecher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet aldık
REKALYON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sipariş verildi. Her konuda çok ilgileniyorlar sagolsunlar. Kesinlikle tavsiye ederim.
mehmet_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet sipariş verildi,teşekkürler ilginiz için.
Sorrow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet sipariş verildi, hızlı ve sorunsuz teslim edildi.

Teşekkürler.
MahmutCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat ciddi anlamda harika hayırlı işler
Dumanonline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
VDS 3 paketi için anlaşıldı sitedeki veri tabanı problemleri çözüldü gerçekten iyi iş çıkarıyolar tavsiye ederim.
Smail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet sunucu kiralandı çok ilgili arkadaş bir dedigimiz iki olmadı kesinlikle kaliteli hizmet arayan varsa databir bir numara tavsiye ederim
EgeTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorunsuz vds hizmeti alınmıştır,ilgi ve alakasından ötürü Halil Bey'e teşekkür ediyor.

Herkese iyi bayramlar diliyorum.

Saygılar
malpp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlı teslimat sorunsuz vds, kurumsal kimlik altında uygun fiyat = databir
Smail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun yaşamak istemiyorsanız databir'den şaşmayın 3 aydır kullanıyorum kusursuz hizmet
Emx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat ve kalite herşey uygun.