Merhabalar,
İnternet dünyasında ve Türkiye e-ticaret pazarında iki adet sitemiz mevcut , Kendim 21 yıllık oto yedek parça sektöründe bulunmaktayım . Fakat siteler ile ilgili hangi yolları izlemem veya ne gibi işlemler yapmam , dışarıya şu işleri yaptırılması gerektiği gibi bilgileri bilmiyorum. Bloglarda takip ettiğim kadarı ile backling çalışmaları yaptırılması gerektiğini okuyorum , fakat forumdan bir kaç kişi ile işlem yaptırdım önce site ziyaretleri artıyor ardından siteye ziyaret gelmiyor. Aylık 300 tl gibi Adwors reklamları açıyorum fakat ziyaret oluyor satışlar sıkıntılı. İnanın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Alt kısımda siteler ile ilgili kısa bilgileri tarafınızla paylaşmış bulunmaktayım , Bu
konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan ne yapmam gerektiği hakkında bilgi paylaşırsanız gerçekten bu sitelere verdiğimiz emeklerin karşılığı alıcağımızı ümit etmekteyim.
E-ticaret sitemiz
www.parcamarketim.com Alexa değeri ,9 500 / 10,000 arası PR değeri 0 , Sıra bulucuda site çıkmamakta.
Micro sitemiz ise
www.otoyedekparca.center , Alexa değeri 23,000 / 25,000 arası PR değeri yok , Sıra bulucuda site çıkmamakta.
Anahtar kelimeler ise ; Yedek Parca , Çıkma Parca , Orjinal Yedek Parca , Chery Yedek Parca , Tıggo Yedek Parca , Alıa Yedek Parca , Taxım Yedek Parca ,Kımo Yedek Parca , Nıche Yedek Parca , Dfm Yedek Parca, Succe Yedek Parca, Mazda Yedek Parca , 626 Yedek Parca , 323 Yedek Parca , 929 Yedek Parca , B2500 Yedek Parca , Mercedes Yedek Parca , Jaguar Yedek Parca , Chrysler Yedek Parca , Mını Yedek Parca , Samsung Yedek Parca , Scanıa Yedek Parca , Volvo Yedek Parca , Iveco Yedek Parca , Porsche Yedek Parca , Ikco Yedek Parca , Lıncoln Yedek Parca , Landrover Yedek Parca , Daewoo Yedek Parca , Jeep Yedek Parca , Rover Yedek Parca , Saab Yedek Parca , Subaru Yedek Parca , Volkswagen Yedek Parca , Toyota Yedek Parca , Tata Yedek Parca , SSangyong Yedek Parca , Proton Yedek Parca , Persona Yedek Parca , Waja Yedek Parca , Gen2 Yedek Parca , Nıssan Yedek Parca , Mıtsubıshı Yedek Parca , Carısma Yedek Parca , Lancer Yedek Parca , Pajero Yedek Parca , Colt Yedek Parca , Outlander Yedek Parca , Canter Yedek Parca , Asx Yedek Parca , Galant Yedek Parca , Lada Yedek Parca , Honda Yedek Parca , Cıvıc Yedek Parca , Accord Yedek Parca , Cıty Yedek Parca, Jazz Yedek Parca , Crv Yedek Parca , Hyundaı Yedek Parca , Accent Yedek Parca , Elantra Yedek Parca , Atos Yedek Parca , Getz Yedek Parca IX35 Yedek Parca , Fıat Yedek Parca , Daıhatsu Yedek Parca , Applause Yedek Parca , Sırıon Yedek Parca , Terios Yedek Parca , Hıjet Yedek Parca , Feroza Yedek Parca , Dacıa Yedek Parca , Duster Yedek Parca, Solenza Yedek Parca , Chevrolet Yedek Parca , Captıva Yedek Parca , Cruze Yedek Parca , Lacettı Yedek Parca , Kalos Yedek Parca , Epıca Yedek Parca ,
Gibi araç markalarında toplam 50 adet , bu markalara bağlı olarak ise toplamda 600 adet anahtar kelime mevcut.