Bu arkadaş ürünü gönder daha sonra ödeme yapayım dedi bende kabul ettim 2 gündur iş yoğunluğumdan dolayı kargoya veremedim şube çok uzak ayrıca dün acil bir iş gorusmesi için yurtdışına çıktım bugun akadasima teslim ettim kargoya verecekti. efendi gibi mesaj atmak yerine burada milleti karalamayi tercih ediyor. Bilgi sahibi olmadiginiz hiç bir konuda yorum yapmayın. Kaldı ki bilgisayar benim istediğim kişiye satarım parası odemedi sonuçta.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:13:47 -->-> Daha önceki mesaj 16:06:24 --
Anladığım kadarıyla birilerinden ürünü göndermeden ücreti almaya çalıştı, bende satın alacağım v.s deyince, ücreti gönder anlaşmalı kargom da var dedim. Biraz mırın kırın v.s, sonra tamam gönderiyorum dedi. 2 günde adamın başına gelmeyen kalmamış en son da amsterdama gitmiş
2 gündür arıyorum ne telefon açıyor ne cevap veriyor yazdıklarıma. İlk gün gönderecekti yetişemedi, ikinci gün gönderecekti yetişememiş, evde değilmiş, sonra da amsterdama gitmiş arkadaş.
Bizde bu karektersize güvenip çocuğa söz veriyoruz. Ya ne zaman şuradan biri para kazansın, gidip başkasından alacağım yerine r10 dan alayım desem burnumdan geliyor.
Bana bak kimin karaktersiz olduğu belli ben hiç bir zaman beyefedinligimi bozmadim senin gibi sokak serserisi değilim allaha şükür paramda var malimda. Kargo şubesi bana uzak. Zaman ayırıp gönderemedim. Ben ilk girişmeden itibaren senden para istedim mi birader? Ben senin bir sözüne 2500 liralık riski göze aldım yaptığına bak. Zaman bulupta yollayamadim bugün gonderecektim bu tavrından sonra iptal ettirdim zaten. Birde insanları karaliyorsun.