Metin2Dizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 ünüze tek cevap vericem 3 nüzde aynı şeyleri yazmışsınız.Öncelikle operatörümüzü arayıp ismimin öğrenirmesini kapatabiliyoruz bu durumda 118 xx numaraları bizi deşifre edemiyorlar.Bizler Hepimiz Webmasterız aramızda global veya Türkiyenin sosyal medyasına & internet hayatına yön veren insanlar var.Belki bunlardan biride sizsiniz.Bu tür sistemlerin benzerleri var Ancak o tür uygulamalarda isim soyisim deşifre edilmiyor.Benim örneğimdeki gibi annemin telefonla bağlantısı yok ancak onun ismi çıkıyor.Gelerim diğer konuya tekrardan üstünü basa basa söylüyorum.https://*******.com/site-analizi/kimbunumara.com açın bakın şu indexlere kaç milyon telefon numarası var.Ailenizden veya çevrenizden olanların numaralarıda o numaraların içinde birşey olmaz nasıl olsa bir numara diyebilirsiniz.Haberlerde her akşam duyuyoruz kendini savcı vs. diye tanıtanları prof olan insanlar bile bunların kucağına düşüyor.Bizim adımızın soyadımızın böyle paylaşıldığında bir güvenlik zafiyetimiz vardır.Sitenin sahibinden sağolsun diyorsunuz.Facebooktan numarayı yazarak eğer ki o numaraya ait facebook varsa zaten sizde bulabiliyorsunuz.Neyse size ne kadar anlatsam boş,siz o siteden sorgulama yapıp insanların numaralarını indexlettirin bu ülkede zaten sapığı,akıl hastası,tecavüzcüsü yok.Umarım ailenizden birine bunlar sataşmazlar.Yoksa böyle durumda numara değiştirmeniz gerekiyor.Savcılıkla vs. 3-5 ay beklersiniz.



Sizi Ayrı alıntı yapmak istedim hocam,Mesajınızda Pişkin pişkin bu siteden sorgulama yapıp müşterilere doğru veya yanlış bilmediğiniz sonucu söylüyorsunuz.Bir bayii yakışmayacak davranışlar.Malesef bu yüzden insanların gözünde kurumsal gözükemiyorsunuz.Dışarıdan bakılınca aşağıdaki resim tam size uyuyor.
Kurumsal değiliz zaten bireysel hizmet veriyoruz . Ben müşterime yardimci olmaya çalişiyorum verdiğim bilgi %100 doğru demiyorum zaten. Ama doğru çıkma oranı yüksek. Bu sayede alamayacağım işlemleride alip müşteriyi memnun edip yolluyorum Yok git öğren gel demiyoruz.